kærlighed

Jeg har aldrig | Været nogens crush

Af Louise Haack 24. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du lidt trist, fordi der aldrig er en fyr, der har sagt, at han var vild med dig? Bare rolig - det skal nok komme!

Det kan føles lidt som om, at man er den eneste pige i verden, der ikke har en beundrer, hvis der aldrig er en fyr, der har sagt eller skrevet, at han har et crush på dig. Men sådan er det altså ikke, og selv om du aldrig har fået det at vide, kan der jo godt være en fyr eller to, der er hemmeligt forelsket i dig! Se, hvordan du kan finde ud af det her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

5 ting, der afslører, om en fyr er hemmeligt forelsket i dig

1. Han er mærkeligt nok altid de samme steder som dig, og hvis han ikke er der, når du kommer, så dukker han tilfældigvis op omkring en halv time senere.

Læs også: Jeg har aldrig | Talt alvorligt med min far

2. Han liker og kommenterer nogle gange – men ikke altid - dine billeder på Instagram eller Facebook, og du får altid skøre snaps fra ham, når han er sammen med drengene.

3. Han virker en lille smule akavet, når han er tæt på dig. Han rødmer nogle gange, og andre gange kan du fange ham i at sidde og stirre på dig, når du kommer til at kigge over på ham – og når han opdager det, kigger han hurtigt væk!

Læs også: Jeg har aldrig | Drukket alkohol

4. Hans fødder peger tit hen mod dig. Det lyder vildt mærkeligt, men ofte peger vores fødder mod noget, som vi gerne vil have! Så hvis du gerne vil vide, om en fyr har et crush på dig, så tjek lige hans fødder ud …

5. Han gør de samme ting, som du gør, når I taler sammen. Hvis du taler hurtigt, taler han også hurtigt, hvis du smiler, smiler han også, og hvis du lægger hovedet lidt på skrå, gør han det også. Det er ikke med vilje, at han gør det, det er hans krop, der forsøger at vise dig, at I passer godt sammen!

Vil du gerne have en fyr til at falde for dig? Tjek, hvordan du kan få ham til at blive forelsket i dig lige her:

hamtilatbliveforelsketidig

Regel nummer et: Vær dig selv – altid! Man kan ikke få folk til at forelske sig i en, hvis man gør alt muligt, som ligger langt væk fra den person, som man plejer at være. Det eneste, der kan ske, er, at du kommer til at virke falsk og underlig.
Foto: Shutterstock
Selv om du skal huske at være dig selv, behøver du ikke at fortælle alt, hvad der er at fortælle om dig. Spil gerne lidt kostbar og mystisk, så dit crush bliver nysgerrig på, hvem pokker du egentlig er… Og dermed har lyst til at bruge tid på at lære dig bedre at kende.
Foto: Shutterstock
Det er videnskabeligt bevist, at længerevarende øjenkontakt får folk til at forelske sig. Så prøv da lige det trick af! Men selvfølgelig ikke så meget, at han vil tænke på Crazy Eyes fra ”Orange Is The New Black”, når han ser dig!
Foto: Shutterstock
Når man bliver forelsket, er det ofte fordi, man føler sig hørt og forstået af den person, som man forelsker sig i. Hvis du vil have dit crush til at kunne lide dig, så lyt intenst, når han fortæller om sig selv, og stil gerne spørgsmål, som gør, at han åbner sig endnu mere op for dig.
Foto: Shutterstock
Det er vigtigt, at du udstråler, at du er glad for sig selv, dit liv og det, du står for. Altså… Vi er ikke ude i, at du skal være ultra selvfed eller noget! Men oftest er det sådan, at hvis man tror på sig selv og kan lide sig selv, har andre mennesker (herunder dit crush) også meget lettere ved at blive overbevist om, at du bare ER supernice.
Foto: Shutterstock

MestLæste