Mit liv

Vinterferie 2014: Det kan du lave

Af Luise Gregersen 15. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vinterferien 2014 er lige om hjørnet, og det er ikke for tidligt at begynde at lægge planer for, hvad du skal lave. Læs med, og få inspiration til din vinterferie 2014.

Din vinterferie 2014 byder helt sikkert på masser af vildt spændende oplevelser, men hvis du stadig ikke helt hvad, hvad du skal lave i din vinterferie, kan du få masser af fifs og gode ideer lige her!

Vinterferie 2014: Leg turist

Din vinterferie er perfekt til at se din egen by fra en ny side! Tag din bedste veninde eller din kæreste under armen, pak en taske med kamera, lækre snacks og en guidebog, og gå på opdagelse i din nby i din vinterferie 2014 . Forestil dig, at du ser byen for første gang. Du opdager med garanti en masse sjove ting, du aldrig før har lagt mærke til!

Læs også: 8 ting du kan lave når du er alene hjemme

Vinterferie 2014: Find dit talent

Vil du gerne være vildt dygtig til at tegne, lægge makeup som en prof eller lære at synge som Ariana? Se en hel masse YouTube-tutorials, og øv dig på det talent, du gerne vil være god til. Efter din vinterferie er du garanteret allerede blevet meget bedre!

Vinterferie 2014: Lav en scrapbog

Kreative projekter er perfekte til din vinterferie! Er du typen, der gemmer på en masse gamle billeder, biografbilletter og andre små minder? Brug din vinterferie 2014 på at samle dem i en flot scrapbog. Dekorér bogen med dine bedste billeder fra facebook, fede citater fra dine yndlingssange, koncertbilletter og andre kreative ting. Du kan finde en masse andre sjove ideer til din scrapbog på Pinterest og YouTube.

Læs også: Jeg keder mig, hvad skal jeg lave?

Vinterferie 2014: Lav en to do-liste for 2014

2014 er næsten lige startet, så hvorfor ikke bruge din vinterferie til at lave en liste over alle de ting, du vil prøve i år? Det kan for eksempel være, at du gerne vil se noget mere til en veninde, du ikke har set længe, eller at du vil lære hele teksten til "Midnight Memories"? Måske kan du endda nå at krydse et par ting af i løbet af din vinterferie 2014!

Vinterferie 2014: Planlæg din sommerferie

Når vejret er trist og koldt i din vinterferie, findes der ikke noget mere opmuntrende end at drømme sig væk til varmere tider. Brug din vinterferie 2014 på at planlægge, hvad du skal lave i din sommerferie! Kig efter rejser, koncerter og andre fede ting, der sker i sommerferien. Pludselig er din vinterferie 2014 (og resten af vinteren) meget nemmere at komme igennem!

Læs også: 10 god teenage-bøger

Vinterferie 2014: Læs noget, du har lyst til

Du bruger hele året på at læse lektier, så find en bog, du rent faktisk har lyst til at læse i din vinterferie 2014. Vi kan varmt anbefale "Divergent"-serien af Veronica Roth, "Heist Society"-serien af Ally Carter og "Vampire Academy"-serien af Richelle Mead.


MegetMere