Det sker

8 ting du kan lave, når du er alene hjemme

Af Luise Gregersen 13. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ind i mellem findes der bare ikke noget bedre end ”mig-tid”, når du er helt alene hjemme og kan gøre lige præcis det, du har allermest lyst til. Få inspiration til din alene-tid her!

Det kan godt være lidt kedeligt at være helt alene hjemme, hvis dine veninder ikke har tid til at komme over og holde dig med selskab. Men i stedet for at kede dig, skal du da udnytte den sparsomme tid, du har helt alene! Vi har samlet de sjoveste ting, du kan lave, når du er helt alene!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Du ved, du keder dig når...

Eksperimentér med dit look
Har du længe drømt om at afprøve en ny stil, eller vil du gerne finde ud af, om det mon klæder dig med rød læbestift og eyeliner? Det er nu, du kan prøve det, uden at der er nogen, der braser ind på dit værelse midt i det hele!

Byg en hule
Kan du huske, hvor sjovt det var at bygge huler, da du var lille? Det er faktisk stadig vildt hyggeligt, så saml en masse dyner, puder, tæpper og lagener, og byg en mega-sej hule i din stue! Tag din bærbare computer med derind, og indhent de sidste par afsnit af din yndlingsserie, mens du putter dig i et bjerg af plaider og puder.

Tag en lur
Når du nu alligevel har bygget en hule, er det oplagt at snuppe en lille power-nap i den. Hvis du nøjes med at power-nappe i tyve minutters tid, kan din lur faktisk være med til at gøre dig ekstra frisk resten af dagen! Og så er det altså vildt rart at snuppe en lur, uden at der er nogen, der beskylder én for at lide af ungdomssløvsind. Som om!

Læs også: Hvad kan man lave, når man er syg?

Nyd stilheden
Hvem siger, at du ikke bare kan lave ingenting? Lav en kop te og sæt dig i vindueskarmen eller i sofaen, og nyd bare at sidde uden at foretage dig noget som helst. Mærk, hvordan stilheden får dig til at slappe helt af og glemme tiden.

Indtag badeværelset
Udnyt, at du for en gangs skyld har badeværelset helt for dig selv! Tænd et par stearinlys og tag et ekstra langt, varmt bad, hvor du skrubber din krop fra top til tå. Bagefter kan du lægge en lækker ansigtsmaske og nyde, at du kan gå rundt med den i hele huset, uden at din far eller din bror gør grin med dit grønne fjæs!

Ryd op på din computer
Du har garanteret hundredevis af sange på din iPod eller telefon, som du aldrig hører mere. Væk med dem! Og hvad med billederne fra din sidste ferie eller din bedste venindes fødselsdagsfest? Ryd op i dine gamle fotos, og bestil fine prints af de bedste billeder, så du kan hænge dem op eller ramme dem ind.

Læs også: 50 tv-serier du skal kende

Ryd op i dit skab
At rydde op er generelt ret kedeligt, men at rydde op i dit skab kan faktisk være vildt sjovt! Du finder garanteret en masse fint tøj, som du helt havde glemt, at du havde! Læg tøjet pænt sammen og sortér det efter farve, type eller hvad du nu har lyst til, og hæng de ting op, der nemt får folder og bliver krøllede. Alt det, du ikke bruger og aldrig vil bruge igen, kan du forære til dine veninder eller til din lokale genbrugsbiks.

Spis det, du har lyst til
Selvfølgelig skal du leve sundt, spise varieret og alt det der, men ind i mellem skal der altså være plads til at fylde dig med lige det, du har lyst til. Udnyt, at du er alene hjemme, og at der derfor ikke er nogen, der ser surt på dig, bare fordi du spiser bland-selv-slik eller M&M's lige inden aftensmaden.

MestLæste