Mit liv

Tjekliste til den perfekte nytårsaften

Af Thomas Flindt 20. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan får du den perfekte nytårsaften? Gå tjeklisten igennem og se, om der er noget, du har glemt.

Morgenhygge
Det vigtigste er at få en god start på dagen - så er stilen ligesom lagt til nytårsaften. Stå tidligt op og se en god film, imens du spiser morgenmad. På den måde vågner du stille og roligt og får samtidig hygget en hel masse.

Mød dine veninder nytårsaften
Drop sms'en klokken 00.01 og mød i stedet dine veninder om dagen. Se dem alle sammen på samme tid, eller besøg dem en og en. Drik en kop te og tal om, hvor skønt det sidste år har været, og hvad I glæder jer til at opleve sammen i det nye. Har du ikke mulighed for at mødes med dem nytårsaften, så ring til dem.

Læs også: Lav en fin kransekage

Hjælp til i køkkenet
Det er altid hyggeligt at lave mad med hele familien, og maden smager altid ekstra godt, når man selv har lavet noget af den. Du kan også dække bord og være rigtig kreativ. Fold nogle seje servietter eller gå amok med glimmer og andet pynt.

Gør dig lækker til nytårsaften
Har du allerede fundet nytårs-outfittet? Hvis ikke, så er det ok at bruge lang tid på det nu, men start først med et dejligt, langt bad. Bagefter kan du ordne negle, hår og lægge en flot makeup. Tag dig god tid og stop først, når du er 100 procent tilfreds med dit look. Har du en søster, kusine eller veninde, som skal med til festen om nytårsaften, er det megahyggeligt at gøre det sammen med hende.

Læs også: 10 tips - Sådan bliver du glad

Se nytårstalen
Når Dronning Margrethe holder sin nytårstale klokken 18.00, kan du samles med familien foran tv'et. Det er en god måde at få opsummeret året på. Hvad er der sket? Hvad kommer der til at ske? Selv om det nok ikke er alt, hun siger, som er lige spændende, så ved du, at så snart talen er færdig, starter festen. Yay!

Gak og løjer
Nytårsaften er nok den eneste dag på året, hvor man godt må være lidt skør og lave sjov ved middagsbordet. Pust i tudehornet, lav sjov med din sidemand, drik sjove og kulørte drikke og råb skål - så kommer der god stemning.

Sæt god musik på
Efter maden er der lige et par timer, inden klokken slår 12. Brug tiden på at danse til noget god musik eller lad det køre i baggrunden, mens du hygger med familien. Er der brug for en pause imellem dansene, kan I gå ud og fyre lidt krudt af.

Læs også: Læsernes fineste og festligste negle

Godt nytåååår!
Inden klokken 12 skal du samle familien foran tv'et igen. Spændingen stiger … Når der er ti sekunder igen, starter nedtællingen: "Ti, ni, otte, syv … en, GODT NYTÅÅÅR!" Spring ned fra stolen, over snoren, eller hvad du nu plejer at gøre, når klokken slår 12. Gå bagefter rundt og kram alle, og ønsk dem et godt nytår.

Nyd showet
Så skal der fyres krudt af i stor stil! Nyd det smukke fyrværkeri-show, og husk nu beskyttelsesbrillerne. Ja, de er ikke særligt pæne, men hellere det end en klap for øjet resten af livet. Ind imellem bombardementet på himlen, kan du sende en sød besked til ham den lækre fyr fra skolen. Måske han også tænker på dig?

Se de vilde hårfarvetendenser, som der har været i 2015:

Vildehårfarvetendenseri2015

En af de tendenser, som vi har set rigtig meget til i 2015, er hele pastelbølgen. Hvad enten det er pink, blå eller lilla, ser de fleste pastelfarver superhotte ud. Her er Hilary Duff med pink pastelhår.
Foto: Instagram
Noah Cyrus gør det også supergodt med sit lilla pastelhår.
Foto: Instagram
Nicole Richie har også eksperimenteret med pink hår.
Foto: Instagram
Hvad end det er en paryk eller ej, har Kylie Jenner i den grad også været med på pastelbølgen!
Noget af det nyere er color-blocked hår. Tendensen er mest set på modeller, så man kan ikke sige, den har slået igennem på helt samme måde som pastelbølgen. Her kan du se, hvordan hårfarverne bliver lagt på en model.
YouTube
Og wow, resultatet er ret vildt!
Foto: YouTube
En anden tendens, som er startet i år, er ild-håret. Her farver piger deres helt hår rødt i toppen, og lader farven fade ud i spidserne til orange-gule toner.
Foto: YouTube
Vildt, men også superflot!
Foto: Instagram
Det blå og grålige toner hår har nok været den største regnbue-trend! Vi har i hvert fald set en del stjerner eksperimentere med farven. Kylie Jenner har haft blåt hår af flere omgange.
Foto: Instagram
Her er Hilary Duff med blåt hår.
Og her smukke Amandla Stenberg med grå nuancer i håret.
Foto: Instagram
Og danske Nanna Øland har også været med på den blå bølge for noget tid siden, men har nu igen fået brunt hår.
Foto: Instagram

MestLæste