Mit liv

Tjekliste til den perfekte Halloween

Af Thomas Flindt 22. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal din Halloween være mere end bare god? Så tjek her, hvordan du får den perfekte Halloween!

Vi glæder os altid megameget til Halloween, da det er den perfekte kombination af gys og hygge - og en masse søde sager selvfølgelig. Se her, hvad du skal nå for at holde den perfekte Halloween:

Skær et græskar
Vær i dit kreative hjørne og lav et græskar, som kan stå og sprede (u)hygge i dagene op til Halloween. Der er vildt mange sjove måder at skære ansigtet på græskaret, og du behøver ikke kun at lave et, hvis du nu får flere supergode idéer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se videoen: Forældre spiser børnenes Halloween-slik

Lav et nice kostume
Der er vildt mange seje kostumer, som du kan lave til Halloween, og den eneste begrænsning, du har, er hvor meget tid du vil bruge på det. Prøv for eksempel af klippe huller i noget gammel tøj, mal dig ligbleg i ansigtet, rod rundt i håret og vupti: Du er en zombie. Pst! Husk, at skuespil er en stor del af din udklædning.

Se en masse gyserfilm
Gyser-maraton er et must, hvis din Halloween skal være perfekt. Saml et par veninder og venner, lav nogle lækre snacks og husk: Der skal være helt mørkt! Her er et par gode forslag til, hvad I kan se.

Skræm livet af din mor
Ingen Halloween uden at du har skræmt livet af en, du kender, og der findes ikke noget bedre offer end din mor. Smør lidt teaterblod eller ketchup ud over din hånd, skrig så højt du kan og løb panikslagent mod din mor. Pst! Besvimer din mor, hvis hun ser blod? Så brug en edderkop eller andet ulækkert.

Hold en fest
Vi elsker udklædningsfester, og Halloween-festen er ingen undtagelse. Tjek vores miniguide til den perfekte Halloween-fest.

Slik eller ballade
Mens alle de andre punkter sagtens kan klares før eller efter Halloween, så er der kun én dag, hvor du kan gå rundt og samle slik i dit nabolag. Den 31. oktober skal du sammen med dine veninder rundt og banke på døre. Ja, det kan måske være lidt pinligt, men tænk på alt det slik, I skal guffe bagefter.

Læs også: Sådan klæder stjernerne sig ud til Halloween