Film & serier

10 Gyserfilm du skal se

Af Anja Bruneskjold 17. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du også er vild med gyserfilm, så tjek disse 10 gyserfilm ud! De er rigtig gode og megauhyggelige!

"The Ring"

Journalisten, Rachel, er kommet på sporet af en meget mystisk historie. Fire teenagere er døde syv dage efter at have set et videobånd. Rachel vil løse mysteriet, men desværre kommer hun selv til at se videobåndet.

Se denne gyserfilm hvis…
Du elsker det overnaturlige og gerne vil have det største gys nogensinde.

Læs også: 111 gode venindefilm.

"Paranormal Activity"

Der er allerede lavet tre "Paranormal Activity"-film, og den fjerde kommer i biografen til oktober. De tre film har hver deres historie, men handler alle sammen om mystiske ånder og det overnaturlige. Rygter siger, den første film er lavet ud fra en virkelig historie.

Se denne gyserfilm hvis…
Du er til spøgelser og "Ånden i glasset".

gyserfilm, midsommer, the grudge, paranormal activity, saw

"Ondskabens Hotel"

Jack mangler penge og siger ja til at passe et hotel en vinter. Han tager sin kone og søn med, og pludselig begynder der at ske underlige ting, og Jack opfører mystisk. Sønnen kan fornemme, at der engang er sket uhyggelige ting på hotellet, hvor en far har slået sin familie ihjel.

Se denne gyserfilm hvis…
Du elsker spænding og gyserfilm med blod i.

"Kollegiet"

Katrine flytter på kollegium og finder hurtigt ud af, der foregår noget mystisk i gangene. Katrine ser syner og hører lyde, og pludselig begynder hendes nye venner fra kolligiet at dø på mystisk vis.

Se denne gyserfilm hvis…
Du er vild med danske film og voldsomme chokeffekter.

Læs også: De 10 mest romantiske film.

"Børnehjemmet"

Laura tager sin mand og søn med tilbage til det børnehjem, hvor hun er vokset op. Stedet er lukket, men Laura vil gerne åbne det igen. Pludselig begynder hendes søn at opføre sig mærkeligt, og hun kan høre børnestemmer rundt omkring i huset.

Se denne gyserfilm hvis…
Du er til de mere anderledes film, som samtidig er helt vildt uhyggelige.

"Sidste time"

Syv gymnasielever tror, de er ofre for en joke, da de bliver låst inde på deres gymnasium. Der er en morder løs på skolen, og de syv elever ved ikke, om morderen er én i blandt dem selv.

Se denne gyserfilm hvis…
Du har en detektiv gemt inde i dig og elsker at opklare mordsager, når du ser film.

gyserfilm, midsommer, the grudge, paranormal activity, saw

"The Grudge - Forbandelsen"

Karen er udvekslingsstudent i Japan og arbejder som socialhjælper. En dag bliver hun sendt hjem til en dame, som sidder i sin egen verden. Karen hører kradselyde fra første sal og finder hurtigt ud af, at huset er forbandet.

Se denne gyserfilm hvis…
Du er til meget urealistiske film, som stadig er fyldt med gys.

Læs også: Film du kan se sammen med en dreng.

"Midsommer"

Cecilie begår selvmord lige før sin sidste eksamen i gymnasiet. Hendes bror, Christian, er sikker på, Cecilie har forsøgt at fortælle ham noget, inden hun har taget sit eget liv. Christian og vennerne tager til Sverige og fejrer midsommer, og pludselige begynder det at gå op for dem, hvorfor Cecilie er død.

Se denne gyserfilm hvis…
Du elsker spøgelser og alt, hvad der er mystisk.

"Eksorcisten"

Regan på 14 år begynder pludselig at opføre sig mærkeligt. Præsten i byen mener, at Regan er besat af en dæmon. Dæmonen vil ikke forlade Regans krop, og pludselig er hun to personer.

Se denne gyserfilm hvis…
Du er til djævleuddrivelse og mytiske fænomener.

Læs også: 10 film vi glæder os til.

"Saw"

Der er lavet flere "Saw"-film, men den første er klart den mest uhyggelige. Adam og Dr. Lawrence vågner op i et gammelt badeværelse i en kælder. De er lænket til et rør i hver sin ende af rummet og finder hurtigt ud af, de er en del af et sygt spil. Adam ved ikke, at Dr. Lawrence skal dræbe ham inden for de næste otte timer, hvis han selv skal overleve.

Se denne gyserfilm hvis…
Du er vild med spænding og uhyggelige dukker, der taler.

Hvilken gyserfilm er din favorit?

børnehjemmet, gyserfilm, midsommer, the grudge

MestLæste