mode

Strømpebukse-tip du SKAL kende

Af Stine Kærsgaard 23. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du følger det her enkelte tip, er det slut med strømpebukser, der løber. Yay!

Åh, der er ikke noget værre, end når strømpebukserne løber! Fra at være meget fin i sin kjole ser man lige pludselig helt ”trashy” ud, og det var jo ikke meningen!

Læs også: Tips til at få langt hår

Men, men, men … måske behøver du slet ikke at være bekymret mere, for nu er der kommet et tip, som sikrer dig mod strømpebukser, der er løbet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Helt enkelt går det ud på, at du skal komme dem i fryseren. Gør dem våde, læg dem ind i en plasticpose og put dem i fryseren. Når de er stenhårde, så tager du dem ud og lader dem tø op. Herefter skulle den kolde temperatur have sørget for, at fibrene er blevet mere faste, hvilket skulle få dem til at holde bedre.

Læs også: 10 tegn på, du skal simde dit tøj ud

Det er da smart – og nemt!

De her modeapps kan redde din tøjkrise ...

Modeappsderreddertøjkrisen

Nej, den her app har ikke noget med dressing at gøre. Til gengæld kan appen hjælpe dig, der har en Android-telefon. Med MyDressing kan du tage billeder af alt i dit skab og sætte outfits sammen på din smartphone. Når du finder et sejt outfit, gemmer du det bare, så du kan se tilbage i dit arkiv næste gang, du har tøjkrise.
Hmm… Er det mon for koldt til bare ben i dag, eller skal du have en regnfrakke på? Det er ikke altid til at vide, om dit outfit er vejrvenligt, når du står i dit lune værelse. Appen Swackett giver dig en udførlig vejrudsigt og kommer med forslag til, hvilke outfits passer til vejret i dag. Smart!
Closet kan lidt af det samme som MyDressing, men fås til gengæld til iPhone. Du tager simpelthen bare billeder af alt i dit skab, og så kan du sætte det samme til outfits, som du gerne vil huske til en anden gang. Gem dine outfits i den smarte kalender, så du altid kan se, hvornår du sidst bruge sættet. På den måde undgår du, at du har det samme outfit på til første og anden date med dit crush.
Okay, den her app er måske vores favorit! Der er ingen i verden, der kender din stil og din garderobe så godt som din BFF. Med appen BFF Best Fashion Friend kan du sende billeder af dit tøj og spørge hende til råds, selv om hun ikke lige er i nærheden. Det er lidt som at gå rundt med din egen stylist i lommen.

MestLæste