Vi er ret vilde med teenagepige Carleigh O'Connell fra New Jersey, og her er hvorfor: Da en veninde fortalte Carleigh, at nogle af deres klassekammerater havde skrevet en joke om hendes numse og kropsfacon på noget beton ved den lokale strand, lod Carleigh sig ikke gå på af det.

I stedet tog hun ned til stranden, hvor mobberne havde skrevet "Carleighs røv" med spraymaling. Her tog hun et billede, hvor hun viser sin fine numse frem. Billedet lagde hun på Instagram, og hun sendte det til sin mor, som blev meget stolt af sin datter.

Læs også: 12-årig pige mobbet til selvmord

Moren lagde billedet på facebook med teksten:

- For mig som mor … Jeg har tårer i øjnene, mens jeg skriver dette. Ikke tårer af sorg eller vrede, for jeg vil aldrig give onde mennesker den slags magt. Men tårer af glæde over at vide, at min datter kan stå imod negativitet med et smil og humoristisk sans. Med det vil hun nå langt i livet. Ingen perfekte karakterer, gode testresultater, atletiske mål eller priser kan overgå den stolthed, jeg føler i dag. Til alle unge i USA og resten af verden: Ord kan såre, men hvordan du håndterer ordene, gør den store forskel.

Læs også: Mobning - tør du hjælpe andre?

teenager, mobning

Se videoen: Vi Unge mod mobning

Vi synes, Carleigh er SÅ sej, hvad med jer?

Stjerner der er blevet mobbet