2015 er ved at nå til vejs ende, og det betyder, at vi meget snart skal byde velkommen til år 2016 med festfyrværkeri, sjove hatte og lækker mad. Er din plan at tilbringe nytårsaften i selskab med dine forældre og dine søskende, så har vi her nogle bud på, hvordan I sammen kan få den bedste aften.

Læs også: Nice nytår - sådan gør du!

For ja, selv om du jo ikke skal danse og fjolle rundt med dine BFF’er, så kan det faktisk stadig blive superhyggeligt at tilbringe aftenen sammen med din familie.

 

Lav en quiz

Ofte er omdrejningspunktet nytårsaften – helt ligesom juleaften – maden, hvilket er klart nok, for det er jo meganice at have en anledning til at spise lækker mad. Men det kan altså også godt blive lidt kedeligt i længden bare at sidde og spise. Lav derfor en året-der-gik-quiz, som I kan hygge jer med i løbet af aftenen. Der kan være musikspørgsmål, politiske spørgsmål eller andre spørgsmål relateret til år 2015.

Udnyt, at du kan gøre lidt ekstra ud af dig selv

Selv om du bare skal hygge derhjemme, behøver du jo ikke at sidde i dit nattøj. Udnyt, at du kan gøre lidt ekstra ud af dig selv, hop i en kjole og læg en flot øjenmakeup. Ser du oplagt ud, vil du også helt automatisk blive mere opsat på at skulle have en sjov og festlig aften.

Lav en playliste med ALLE de bedste hits

I stedet for at brokke dig over, at I skal høre din mors playliste på repeat, så stå selv for at lave en playliste, som du kan sætte på i løbet af aftenen. Dine forældre vil garanteret også synes, det er nice at danse rundt til ”Sorry”, ”Perfect” eller ”Tulips”! Find Vi Unges ultimative nytårs-playliste her.

Læs også: Scor ham nytårsaften 

Opsummér året sammen

Det kan faktisk være rigtig hyggeligt at tage en runde, hvor man hver især fortæller, hvad der er det bedste, der er sket i det forgangne år. Man bliver nemlig glad af at tænke på de gode ting, og faktisk får det også en til at værdsætte det hele lidt mere. Du kan også foreslå, at I afsluttende fortæller hinanden, hvad I drømmer om at opnå i år 2016.

Snap med dine veninder

Selv om du og dine veninder ikke er rigtigt sammen på aftenen, så kan I faktisk godt være det lidt alligevel. Du skal selvfølgelig ikke sidde med din telefon hele tiden (det er dårlig stil!!), men det er stadig meget hyggeligt at kunne følge lidt med i, hvad de andre laver. Du kan for eksempel snappe, at I hjemme hos jer forbereder jer til maden, at du lægger en nice øjenskygge på, eller at du danser rundt til dit yndlingshit. På den måde er du alligevel lidt sammen med dine veninder – også selv om du tilbringer aftenen i selskab med din dejlige familie.

Her er ti nytårsforsætter, som er nice at stræbe efter: 

10 gode nytårsforsætter