Identitet

Den perfekte nytårs-playliste

Af Redaktionen 28. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fundet de bedste sange til din nytårsfest!

Nytårsaften er lige om hjørnet, og det er altså vigtigt, at der strømmer god festmusik ud ad højtalerne, når du hopper ind i det nye år, så derfor har vi lavet den perfekte playliste til din nytårsfest.

Læs også: Nyt Vi Unge med 2 eyelinere

På Vi Unges Spotify kan du finde hele to party-playlister – den ene hedder ”It’s partytime”, og den anden er Page Fours yndlingsnumre til fest. I det nye Vi Unge kan du desuden få meget mere at vide om, hvordan Pelle, Lauritz, Stefan og Jonas fester.

Læs også: Tjekliste til den pefekte nytårsaften

Tjek vores Spotify ud, eller find playlisterne herunder:

I galleriet kan du læse om gode nytårsforsætter!

10godenytårsforsætter

Sådan overholder du det: Lav en regel, der hedder, at du skal rydde op hver aften, inden du går i seng. Så undgår du, at bunkerne med tøj og alt andet rod bliver uoverskuelige, og dit værelse bliver fint hver dag.
Sådan overholder du det: Planlæg, hvornår du laver lektier. Skriv ind i din kalender, at du skal lave lektier mellem klokken 18 og 20. Når det står i din kalender, så er det lettere at overholde. Du kan også aftale med din veninde, at I laver dem sammen. Så bliver det ikke så kedeligt at lave lektier
Sådan overholder du det: Tænk på, hvis det var dig, der blev bagtalt, og hvor forfærdeligt det må være for den, det går ud over. Og hvorfor skal du egentlig gøre det? Når du tænker sådan, så får du helt sikkert ikke lyst til at bagtale nogen mere!
Sådan overholder du det: Ha’ altid frugt med i din taske, og sørg for både at spise morgenmad, frokost og aftensmad. Når du overholder de tre store måltider, så bliver du nemlig ikke så sliksulten.
Sådan holder du det: Hver gang du lover noget, så tænk over, om du kan holde det. Det er bedre at indrømme, hvis ikke du kan holde det, og så sige med det samme: »Ej, jeg tør ikke love, jeg gør det, men jeg skal nok prøve«.
Sådan overholder du det: Lav en fast aftale med dem om, at du for eksempel besøger dem hver anden søndag. Når du har en fast aftale, så glemmer du ikke at se dem. Og de vil elske, at du kommer og besøger dem tit.
Sådan overholder du det: Når du vågner, så tænk på alle de ting, der vil ske i løbet af dagen, som du glæder dig til. Og når du går i seng, så tænk på alt det gode, der skete i løbet af dagen. På den måde får du vendt dine tanker til en masse positivt.
Sådan overholder du det: Gør det til en vane at tage cyklen, hver gang du skal nogen steder hen. Og husk, at når du tager trapperne, går en tur eller danser, så er det også motion! Hvad med at skifte caféturen med veninden ud med en tur i svømmehallen?
Sådan overholder du det: Tænk på, hvor lidt der skal til for at gøre andre glade. Og det føles også rigtig rart at gøre noget godt for andre. Husk at en god gerning sagtens bare kan være at hjælpe en gammel dame over vejen, handle ind for din mor eller hjælpe din lillebror med lektierne.
Sådan overholder du det: Når du får lyst til at købe noget, så tænk over, om det virkelig er noget, du mangler. Du kan eventuelt få lavet en opsparingskonto i banken, så du kan sætte penge ind, når du får løn eller lommepenge. Det er ikke så nemt at bruge pengene, når du først skal ind i banken og hæve dem.

Læs mere om

MegetMere