nytårsaften
Identitet

Nytårsaften - sådan får du en fed aften

Af Luise Gregersen 29. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
foto: Colourbox
Nytårsaften er årets fest! Hvis du vil have en god aften, så læs med her

Er du stadig lidt i tvivl om, hvordan du gerne vil fejre nytårsaften? Så har vi en masse gode råd til den perfekte nytårsaften, så du er garanteret en god aften.

Sov længe
Du vil gerne være helt frisk, når midnatsklokkerne ringer, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at sove lidt længere nytårsmorgen? Din hud vil også takke dig for den ekstra søvn - du får nemlig en friskere glød, når du sover helt ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Planlæg aftenen
Selvom du allerede ved, hvad du skal lave nytårsaften, er det en rigtig god idé at planlægge aftenen i detaljer. Hvis du skal spise med dine forældre og videre til en fest senere, så aftal på forhånd at følges med en veninde, så I ikke skal gå alene i fyrværkeriregnen. Fortæl også dine forældre hvornår, du tager af sted, så de ved, hvor længe de kan nyde dit selskab!

Læs også: Scor ham nytårsaften

Køb ind
De fleste butikker har åbent den 31. december, så tag din bedste veninde under armen og gå på indkøb efter nytårsgøgl. Bordbomber, serpentiner, pailletter og sjove hatte er bare nogle af de ting, der kan gøre din nytårsaften endnu mere festlig! Husk at tjekke åbningstiderne på forhånd - mange butikker lukker nemlig tidligere nytårsaftensdag.

Lav en nytårs-playliste
Lav en playliste, som du kan lytte til, mens du gør dig klar, og som du kan sætte på til festen senere. Saml alle de bedste sange fra året der gik og dans løs, mens du griner af alle de dejlige minder, der dukker op, når du hører sangene igen. Få inspiration til playlisten her.

Gør dig lækker
Nytårsaften er aftenen, hvor alt er tilladt, så du kan roligt gå all-in på hår og makeup. Find først ud af, hvordan dit hår skal sidde. Skal det være løst eller opsat? Flettet eller i en knold? Du kan også finde ud af, hvilken fest-frisure du skal have, ved at prøve den her test. Når du har styr på håret, er det tid til at lægge din makeup. Du kan læse vores guide til, hvordan du lægger den perfekte nytårsmakeup lige her.

Læs også: Seje nytårsnegle

Hold liv i traditionerne
Ser du altid Dronningens nytårstale med dine forældre, eller griner du hvert år til "90 års fødselsdagen" med dine veninder? Det er så hyggeligt med traditioner, så husk at holde liv i dem. Hold styr på tiden og sørg for, at alle er samlet foran fjersynet på det rigtige tidspunkt.

Pas på hinanden
Uanset hvordan du vælger at fejre nytår, så husk at passe godt på dig selv, og dem du er sammen med. Hvis du vil ud for at se på fyrværkeri, så tag beskyttelsesbriller på. Nej, de er ikke særligt pæne, men det er heller ikke lækkert at miste et øje!

MestLæste