Det sker

Pas på dit grej på stranden

Af Thomas Flindt 4. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du på stranden med veninderne? Så se her, hvordan du passer på dit grej!

Der er ikke noget værre end at få stjålet sin pung eller ødelagt sin mobil på en ellers så hyggelig strandtur med veninderne. Derfor er det en god idé at passe ekstra godt på sine ting, hvis man skal en tur på stranden - få et par tips her:

Ingen værdier
Lad vær med at tage smykker, dyr makeup og andre skønhedsprodukter med. Du er alligevel på stranden, så hvorfor bruge tid på at dække en lille bums, når du bare skal slappe af med veninderne? Samtidig undgår du at dine ting bliver væk, stjålet eller ødelagt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Pas godt på dine penge i ferien

Beskyt mobilen
Sandkorn og vand er ikke guf for din mobiltelefon, men heldigvis er det nemt at undgå begge dele. Tag en gennemsigtig frysepose fra køkkenskuffen og læg din mobiltelefon ned i. Brug kun mobilen, hvis det er vigtigt, og SKAL du bare bruge din mobil, så husk at dine hænder skal være helt tørre og sandfri. Stiller du dig op imens du ringer eller sms'er, er chancerne for at der blæser sandkorn op små.

Læs også: 10 ideer til god sommerlæsning

Hvis I spiller musik
… så læg musikafspilleren ned i en åben taske. Lige som med mobiltelefonen, så kan højtalere heller ikke lide vand og sand. Men lægger I den ned i en taske, beskytter I den fra begge dele, yay!

Pas på tyven
Det er ikke fordi, at det vrimler med tyve på de danske strande, men det er stadig en god idé at holde øje med sine ting. Skal I i vandet, er det en god idé, at der altid bliver en tilbage for at holde øje med tingene. I kan også tjekke, om der ikke ligger nogen tæt på, som måske kan holde øje med tingene for jer.

Læs også: Scor en sommerkæreste

Snyd tyven
Hvis I ligger alene, og alle vil i vandet, så skal I ikke lægge alle jeres mobiltelefoner i én eller flere tasker. Har I allerede puttet dem i en pose, så læg dem under forskellige stykker tøj på håndklædet. Tyven har nemlig ikke tid til at rode jeres ting igennem, så hvis den langfingrede lømmel beslutter at kigge forbi, snupper han med stor sandsynlighed kun taskerne, hvis ikke der ligger værdifulde ting frit fremme. I kan også bruge et tomt Pringles-rør eller en anden beholder til at lægge mobiler i, og på den måde snyde tyven med.

Kort sagt
Lad være med at tage værdifulde ting med på stranden, hold hele tiden øje med jeres ting, og hold elektronik væk fra vand og sand.

Hvilken dansk strand, er den bedst I har været på?

MestLæste