Krop & Sind

Scor en sommerkæreste

Af Julie Lund Mikkelsen 3. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I sommerferien kunne det da være hyggeligt at finde sig en sød sommerkæreste, ikke? Få tips til, hvor du finder din ferieflirt lige her!

Der er altid lidt ekstra kærlighed i luften, når solen skinner, og alle er i sommerhumør. Så der er helt sikkert gode chancer for at møde en sød sommerkæreste i din ferie!

Test dig selv: Hvor god er du til at flirte?

KOM UD I SOMMEREN
Du finder altså ikke en sommerkæreste ved at sidde derhjemme! Kom ud i sommervarmen, og tag hen, hvor du ved, der er andre unge. Måske starter din sommerflirt på stranden eller i parken?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

DROP DINE KRAV
Har du en laaang liste med krav til, hvordan din kæreste skal være? Så drop dem nu! En sommerflirt behøver jo ikke vare længere end din ferie, så skidt med, om hans hårfarve er forkert, eller om du ikke kan lide hans tøjstil.

Læs også: Start en samtale med en dreng.

TAG CHANCER
Det er sommer, solen skinner og alle er glade. Derfor er stemningen helt anderledes end normalt, og folk er mere åbne. Prøv at tage en chance og sige hej til en sød fyr - også selv om du ikke normalt ville gøre det. Hvem ved - måske ender han med at blive din sommerkæreste…

SLAP AF
En dreng elsker, når en pige bare er helt sig selv. Slap af og smæk et stort smil på læberne! Det vil fange hans opmærksomhed.

Læs også: Facebook-venner med dit crush?

HAV DET SJOVT
Et sjovt spil er den perfekte måde at få brudt isen og få lært ham den søde lidt bedre at kende. Tag strandtennis eller en fodbold med på stranden, og spørg en sød dreng, om han vil være med til et spil. Så er der garanti for grin og god stemning!