Krop & Sind

Start en samtale med en dreng

Af Benedikte Brix 19. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan kommer du til at falde i snak med ham den søde? Vi har fem bud på, hvordan du starter en samtale med en dreng.

Det kan faktisk være ret let at starte en samtale med en dreng, når man selv er en pige. Nogle drenge behøver du bare at kigge på. Men hvis det ikke virker, må du have gang i snakketøjet. Se her, hvad du kan sige til ham.

Læs også: Scor ham i skolen

"Har jeg set dig før?"
Det er måske en klassisk scorereplik, men det gør det ikke til en mindre god måde at falde i snak på. Spørg ham, om I ikke har mødt hinanden før, for du synes, der er et eller andet ved ham, der virker bekendt. På den måde kommer I hurtigt til at lære hinanden at kende, fordi I sammen skal prøve at regne ud, hvor I har mødtes før.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

"Vil du hjælpe mig?"
Få ham til at føle sig som ridderen, der reder prinsessen, ved at bede ham om hjælp til noget, du ved, han kan. Det kan være, du har lidt for meget at bære på, har problemer med en skoleopgave eller skal have hjælp til din mobiltelefon.

Læs også: Hjælp! Alle andre har kærester

"Det er første gang, jeg er her."
En nem måde at komme i kontakt med en dreng på, er at spørge ham om vej. Gør det, hvis du er i et storcenter eller et andet stort sted, hvor det er let at fare vild. Husk at smile en masse, mens I snakker - så kan det være, I kan udveksle numre til sidst.

"Sikke en kørsel, hva'?"
Hvis du har udset dig en sød dreng i bussen eller toget, er det oplagt at kommentere på kørslen - der er næsten altid noget at brokke sig over, når det kommer til offentlig transport. Sammen kan I grine af manden længere fremme, der hører mega høj musik, eller over, hvor hårdt man skal klynge sig til sædet for at blive siddende under svingende. Hvis du har ramt en dag, hvor chaufføren faktisk kører pænt, kan I jo snakke om, hvor usædvanligt det er og gætte på, hvad der har fået chaufføren til at slappe af.

Læs også: 8 tegn - han er ikke vild med dig

"Du ser sød ud."
Du kan også bare sige det ligeud: "Hej, du ser sød ud" eller "jeg har lagt mærke til dig" er en sød måde at vise interesse på, uden det bliver for meget. Du kommer måske til at virke meget ligefrem, men mange drenge vil synes, det er fedt, at du tør at tage initiativ - især hvis han ikke kan samle mod til at gøre det selv.

Hvad er dit bedste tip til at starte en samtale med en dreng?

MestLæste