Kendte

Kendis-bøger, som du skal læse

Af Stine Nielsen 4. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De kendte kan andet end at spille skuespil, synge og gå catwalk. Se de sejeste bøger skrevet af dine idoler, som du skal have i din bogreol!

Der er superhyggeligt at sidde med en god bog, og hvis du samtidig ved, at det er dit idol, der har skrevet bogen, bliver det kun endnu bedre!

Læs også: 10 idéer til god sommerlæsning

Heldigvis er der flere seje stjerner, som har kastet sig ud i en sidebeskæftigelse som forfatter. Vi har samlet et par bøger herunder, som måske kunne være perfekt læsestof, når du keder dig i ferien.

Læs også: 10 gode bøger om kærlighed

Hvilken kendis-bog lyder mest spændende?Kendis-bøger,duskallæse

Kylie og Kendall har skrevet en teen-roman, som foregår i et dystopisk fremtidsunivers. Den ser vildt spændende ud! Hos saxo.com til 93 kroner.
Christiane deler ud af sine bedste tips om makeup, hår og skønhedspleje. Hos Arnold Busck til 199,95 kroner.
Demi Lovato har brugt sine erfaringer med selvskade og misbrug til at skrive en bog, der giver læseren inspirerende ord til hver dag i året. Hos saxo.com til 159,95 kroner.
"Glee"-stjernen Lea Michele fortæller om sit liv, giver gode råd og guider om stil og skønhed. Hos saxo.com til 159,95 kroner.
Seje Bella Thorne har skrevet en teen-bog om den rødhårede pige Autumn, der er lidt klodset (og minder lidt om Bella). Hendes vildeste ønsker begynder at gå i opfyldelse, da hun begynder at skrive i sin afdøde fars gamle dagbog. Hos saxo.com til 149,95 kroner.
"Spring Breakers"-stjernen James Franco har skrevet en bog med en række forskellige spændende historier, der handler om skuespil. Hos saxo.com til 154 kroner.
Kom helt ind under huden på Medina i den her bog, hvor hun gennem en periode fortæller om alt i sit liv. Hos Arnold Busck til 129,95 kroner.
Seje Zendaya hjælper læseren med at tackle de svære, tidligere teenageår. Samtidig får man et stort indblik ind i hendes liv. Hos saxo.com til 79,95 kroner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste