kærlighed

10 gode bøger om kærlighed

Af Line Sølvhøj Jensen 13. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilke bøger skal man læse, når man keder sig? Vi har fundet ti gode bøger om kærlighed – perfekt til at læse i sommerferien!

Elsker du at fordybe dig med nogle gode bøger, og er kærlighed et af yndlingsemnerne? Vi har fundet 10 gode bøger om kærlighed, som du kan fordybe dig i i sommerferien.

Læs også: Digte om kærlighed.

Nogle af bøgerne er serier, så du kan læse bøger om kærlighed over hele sommeren, mens de andre er enkelte bøger, hvor du ikke skal læse andre, hverken før eller efter, for at forstå handlingen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 gode vampyr-bøger.

Her er tre grunde til, at vi elsker bøger om kærlighed

? Bøger om kærlighed kan både handle om lykkelig og ulykkelig kærlighed, suk!

? Kærlighedsbøger kan forstærke din egen følelse af kærlighed - og måske din forelskelse!

? Bøger om kærlighed kan hjælpe dig med at give svar på dine egne spørgsmål om kærlighed.

Hvilken bog er din yndlingsbog?

Bøgeromkærlighed

Vendela er lige begyndt i niende. Før sommerferien blev hun næsten kæreste med Nils med de brune øjne - og nu er hendes bedste veninde forelsket i Nils' kammerat. Det tegner helt perfekt! Men så dukker en ny pige op i klassen og vender op og ned på alting.
Ethan føler sig misforstået og vil gerne væk fra den by, hvor han kommer fra, men så møder han den nye pige, der er mystisk og spændende. Bogen er den tredje bog om drengen Ethan og pigen Lena, der får et helt særligt bånd og som lever i en verden styret af overnaturlige kræfter.
Bogen består af en række kærlighedshistorier, der bliver kædet sammen. De handler blandt andte om at være forelsket i sin bedste ven, om at score en bøsse, være på flugt fra en ubehagelig ekskæreste og at komme til at sende en masse kærestebreve ved en fejl!
“Den tavse by” er en del af serien ”Dødens Instrumenter” og handler om Clary og hendes problematiske liv. Moren ligger i koma, forholdet til hendes bedsteven Simon går ikke så godt, hun kan se vampyrer og varulve og følelserne for Jace er stærke. Problemet er bare, at han er hendes bror…
Justina er vild med Ian, og hun siger ja til at tage med som hans date. Og så smutter han fra hende, allerede inden de når til den store fest! Næste dag står hun på gaden alene, og for at finde ud af, hvad der skete, er hun nødt til at se Ian i øjnene igen.
En serie på seks bind, der handler om Ever, der kan se auraer, høre folks tanker og se ind i folks liv. Hun møder Damen, som er flot, eksotisk, rig og som ved altid, hvad hun tænker. Og så hører han til i en fortryllende ny verden, hvor ægte kærlighed varer evigt …
Bandet The Killing Lies tager på tour med deres nye album, som hedder ”Flying High”. Det starter som en fest – alt går godt, men det er bare knapt så godt mellem Ditte og Emil. Og så begynder der også at opstå problemer i bandet. Bogen er den sidste i serien ”Kys, sved og rock'n'roll”.
Serien handler om Lena, der er flygtet fra en verden, hvor kærlighed er forbudt, og man bliver opereret for at få kærligheden ud af kroppen. Hun bliver sendt tilbage med en ny identitet, men bliver kidnappet, og nu må hun kæmpe for at overleve.
Amanda er forelsket i David, skolens lækreste dreng. Livet er godt, og forude venter sommerferien med solrige dage og lange, lyse nætter. Men noget er helt forkert. Amandas hjerte hamrer. Ikke kun af forelskelse, men af noget, der viser sig at være meget alvorligt.
Noula er 16 år og skal starte på efterskole. Hun får hurtigt nye venner på efterskolen, og hun forelsker sig i Sven med krøllerne. Men han er vild med Bianca, og Noula prøver at tackle den svære kærlighed. Det forstår Danny godt. Han vil gerne lytte til hende, og måske opstår der lidt sød musik…

MestLæste