Det kan godt være lidt af et dilemma, når man pludselig oplever at få følelser for sin gode drengeven. Hvis du fortæller ham, hvordan du har det, og han ikke har de samme følelser for dig, kan der nemlig være en chance for, han vil synes, det er underligt at fortsætte med at være venner. Men du kan jo heller ikke gå og undertrykke dine følelser, og der er ret stor sandsynlighed for, at han på et tidspunkt vil finde ud af, at du har et lille crush på ham…

Tag en beslutning

Inden du handler på situationen, kan det være en god idé lige at afklare med dig selv, hvor vild du egentlig er med din ven. Er crushet stort nok til, at du bør fortælle ham om dine følelser? Eller bør du i stedet lige afvente situationen? Tænk over hvor længe du har haft følelser for din ven, og hvad det er, der gør, at dine kinder blusser, når du ser på ham. Nogle gange kan man godt være så mega fascineret af en ven, at det kan føles helt som forelskelse.

HVIS du er sikker på, du er forelsket og har taget beslutningen om at fortælle ham det, så skal du også være klar over, at der kan være konsekvenser ved det. Det værste, der kan ske, er, at I mister jeres venskab.

Læs også: Hjælp! Min bedste ven er vild med mig

Er han vild med dig?

Du kan prøve at lure lidt på de signaler, han sender, for at finde ud af, om hans følelser for dig er gengældt. Du kan for eksempel spørge dine veninder, hvordan han taler om dig, når du ikke er til stede. Snakker han meget om dig - og er det søde ting, han fortæller om dig? Eller omtaler han dig mere som en søster og som en del af "gutterne"? Hvis din ven ser dig som en god veninde og har det bedst med det, så er der ingenting, du kan gøre. Men hvis du fornemmer, at der godt kan være en lille chance for, at det kan blive til mere, så kan du prøve at starte med at flirte lidt… På den måde vil han begynde at se lidt anderledes på dig.

Læs også: Test: Er en af dine venner vild med dig?

Det kan du gøre

Du kan starte med at prøve at give ham lidt flere komplimenter og måske lægge lidt ekstra mærke til, hvordan han har det og spørge ind til det. Du kan også du prøve at give ham lidt længere kram eller måske endda kysse ham på kinden, når I siger farvel… Ved at gøre det, vil han blive smigret og måske begynde mere se dig som kærestepotentiale, og en tættere relation, frem for "bare" en veninde.
 

Derfor skal du date din drengeven