Mit liv

Hvad kan man lave med sin mor?

Af Line Sølvhøj Jensen 10. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du ideer til mors dag eller bare inspiration til, hvad man kan lave med sin mor? Læs med her, hvor du får ti ideer til en hyggelig mor-datter-dag.

Snart er det mors dag, og har du ikke lige fundet på, hvad du kan lave med din mor, så læs med her. Det kan nemlig både være gratis og megahyggeligt at have en mor-datter-dag, og lige meget hvad vil din mor elske at bruge noget tid sammen med dig.

Her er ideer til mors dag:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hold motionsdag
Måske er hverken du eller din mor for gode til at dyrke motion, og så er mors dag da oplagt. Løb en tur sammen, cykl eller tag en tur i svømmehallen. I kan jo grine af, hvis I er i dårlig form.

Lej en vandcykel
Hvor hyggeligt er det ikke at leje en vandcykel? Det er ikke helt gratis, men din mor vil sikkert elske lidt alene-tid med dig på vandet.

Læs også: Veninde med din mor.

Inviter hende ind på dit værelse
Lav en kop kaffe til hende, en smoothie eller en skøn te og inviter hende ind på dit værelse. Fortæl hende om din hverdag eller spørg hende om råd til dit værelse. Hun vil elske, at du indvier hende i dit liv.

Bag morgenbrød
Overrask din mor (og far) med hjemmebagt morgenbrød. Få opskriften på lækre morgenboller med valnødder her.

Få hende til at fortælle om din barndom
Din mor kan sikkert fortælle i timevis om din barndom. Hiv albummet frem og kravl under tæppet. Det bliver SÅ hyggeligt!

mors dag

Mors dag digt
Overrask din mor med et mors dag digt. Tænk på sjove ting, I har lavet sammen, eller find nogle gode og søde ord, der beskriver hende. Det behøver ikke at rime, men tænk over, hvad det er, du gerne vil sige til din mor.

Læs også: Sådan skriver du et veninde-digt.

Få hende til at slappe helt af
Du kan forkæle din mor max ved at overtage alle de praktiske pligter på mors dag. Fang støvsugeren, inden hun gør det, og foreslå, at du handler ind og laver mad.

Mors dag med din veninde
Din veninde skal jo også finde på noget til mors dag, så slå jer sammen og giv jeres mødre en dag sammen. I kan tage på café eller pakke en lækker picnic-kurv til dem.

Læs også: Få den perfekte skovtur.

Video-maraton
Din mor synes altså også, at en masse tøse-film er sagen. Kig dine gamle dvd'er igennem og hiv de sødeste og sjoveste film frem til en gang tøsehygge.

Pluk en buket blomster
Naturen er så smuk lige nu, så pluk en personlig buket til hende. Saml blomster og grene sammen og lav din helt egen mors dag buket.

Læs også: De 10 bedste tøsefilm.

MestLæste