Når du får en kæreste, må du ikke glemme din veninde. Men hvordan er det lige, du får tid til dem begge to og sikrer dig, at din veninde ikke føler sig udenfor?

Det kan godt være lidt svært, når I er supertætte veninder, og du får en kæreste. Lige pludselig har du ikke så meget tid til din veninde, som du plejer. Og det skulle jo helst ikke ende med, at din veninde kommer til at hade din nye kæreste, fordi han tager al din tid.

Læs også: Alt om venskab: Veninder A-Z.

Hvad kan du gøre?
Det er vigtigt, at du både er sammen med din veninde og din kæreste. Men du kan faktisk også være sammen med dem begge to på samme tid. For eksempel kan I jo tage i biffen eller på café alle tre. Det kan også være en supergod idé, hvis din kæreste tager en af hans venner med, når I skal være sammen alle sammen, så din veninde ikke føler, at hun er "det tredje hjul".

Sådan får du tid til din veninde, når du har en kæreste
Selv om det er hyggeligt, når I alle tre kan lave noget sammen, så er det supervigtigt, at du også laver noget sammen med din veninde alene, så hun ikke føler, at hun bare er med jer hver gang. Og faktisk kan du sagtens være sammen med hende rigtig tit, uden at du behøver droppe aftalen med din kæreste.

• Brug frikvartererne sammen med hende. Hvis din kæreste og dig går på samme skole, så er det selvfølgelig helt okay, at du lige siger hej til ham i frikvarteret. Men tænk på, at han også er sammen med sine venner, så du kan passende bruge pauserne sammen med din veninde.

Læs også: Sådan fortæller du sandheden.

• Send sms'er eller snaps til hende eller ring til hende for at sludre - præcis som I plejer at gøre. Hvis du er sammen med din kæreste, og du ikke vil være dødkedelig og sidde med din mobil i hånden, så kan du jo lige skrive en hurtig sms, når han går på toilettet.

• Hvis du har en aftale med din kæreste efter skole, så sig, at du kommer en halv time senere. Så kan din veninde og dig følges fra skole og få snakket lidt.

• Hvis ikke din kæreste og dig sover sammen, så kan du jo stadigvæk sove sammen med din veninde engang imellem.

• Foreslå hende, at I laver lektier sammen. Hvis du alligevel skal lave lektier, når kæresten ikke er der, så kan I jo lave dem sammen.

• Vær sammen med din veninde, når din kæreste alligevel skal til fodbold, eller hvis han skal være sammen med sine venner.

Læs også: Pas på din veninde.

Herunder kan du se 7 tegn på, din veninde er sur på dig!

7 tegn på at din veninde er sur på dig