Mit liv

Gaver i sidste øjeblik

Af Line Sølvhøj Jensen 22. december 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh nej! Du har lige fundet ud af, at du mangler at købe en gave! Bare rolig – der er hjælp at hente lige her!

Du behøver ikke at stresse over, at du pludselig har opdaget, at du mangler at købe en gave. Her guider vi dig nemlig til, hvordan du hurtigt får styr på de sidste gaver.

Bytte-bytte gaver
Kig alle kroge igennem på dit værelse. Har du noget liggende, som du egentlig skulle have byttet? Måske kan du give nogle af dine fortrydelses-køb videre. Det kan jo være, at andre vil blive rigtig glade for dem, og så slipper du for at skulle ned og bytte tingen selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hjemmelavet gavekort
Alle kan bruge et hjemmelavet gavekort til en oplevelse sammen med dig. Du kan for eksempel lave et gavekort til en hjemmelavet brunch, en tur i biffen inklusiv popcorn og sodavand, en spadag eller måske at du laver middag for familien derhjemme en dag. Det er helt sikkert noget, alle kan bruge.

Læs også: 10 grunde til vi elsker jul

En tur i kiosken
Du kan helt sikkert finde en tankstation, en kiosk eller en 7-Eleven, der hår åbent. Find en kasse (eller måske du har en sød kurv derhjemme?) og køb en masse lækkerier og put i kurven. Sæt et rødt bånd om kurven, og så er gaven reddet.

Et personligt fotoalbum
Lav et helt personligt fotoalbum med billeder af dig og den person, du giver gaven til. Husk at skrive små hilsner og kommentarer til billedet, så albummet bliver helt personligt.

En mønt for hvert et ord…
Veksl dine penge, så du får en masse 10'ere og 20'ere. Sæt en lille seddel på hver mønt, hvor du beskriver den person, som du giver gaven til. Der kan for eksempel stå "sød", "sjov", "god at snakke med" osv. Læg mønterne i en lille æske, som du pakker ind. Mere personlig kan gaven da ikke blive!

Læs også: Sådan undgår du julekaos

Hvis du lige kan nå butikkerne inden lukketid…

• Et gavekort til H&M, Sportmaster eller til biografen er også en god idé, for det kan alle bruge.

• Smut i Matas og køb den mest solgte parfume i år. Den er jo et hit!

• Tag ned i boghandlen og spørg efter en god bog, der passer til alderen på den person, du skal give en gave. Ekspedienterne ved, hvilke bøger der hitter lige nu.

Se her, hvordan det ser ud, når de kendte julehygger:

Dekendtejulehygger