kærlighed

Find din indre flirteside frem

Af Stine Kærsgaard 1. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, sukker du efter ham den søde henne i skolen, men har du lidt svært ved, hvordan du lige skal gribe flirteriet an? Panik ikke, vi har lavet en lille flirte-guide til dig her.

Vil du rigtig gerne i kontakt med en sød fyr, som du ikke rigtig har snakket med før? Men har du bare megasvært ved at samle mod til at vise, at du har et godt øje til ham?

Læs også: Scor ham uden ord

I sådan en situation, har du altså brug for at finde din indre flirteside frem … og vent, vent … Inden du panikker og tænker: ”Aaaaargh, hvordan gør jeg så det?!”, så træk lige vejret dybt, for vi har nemlig lavet en lille sekstrins-flirte-guide til dig her.

Læs også: Sådan spotter du, om han flirter med dig

Prøv den af, for det virker!

Finddinindreflirtesidefrem

Han opdager aldrig, at du synes, han ser sød ud, hvis du ikke kigger på ham. Fang hans blik, og hold øjenkontakten lidt længere, end du normalt ville gøre. Så ved han, at du flirter!
En af de vigtigste ting, når man skal flirte, er at virke glad, åben og imødekommende. Smil sødt, og fang hans blik, når du har det sjovt med dine veninder. Alle fyre elsker nemlig glade piger! Ved at kigge på ham tit, viser du ham også, at du synes, han er lidt interessant.
Når du synes, at du har sendt ham nok blikke og smil, så kan du prøve at gå forbi ham og give ham en sød kommentar med på vejen – du kan for eksempel rose hans sneaks eller sige, at det var et sejt mål, han scorede ude på basketballbanen. Hvis du ikke lige ved, hvad du skal sige, kan du også bare prøve at smalltalke lidt. Tænk dog over, hvad du vil sige, så du ikke kommer til at gå helt i stå midt i sætningen og bliver knaldrød i låget …
Hvis du har humor (og det har de fleste altså), så skal du endelig vise ham det. Fortæl om noget sjovt, du har gjort eller oplevet, så han kommer til at grine og kan se, at du har en masse at byde på – andet end bare det søde smil.
Fyre elsker, når piger kan imponere dem, og faktisk er de ikke så svære at imponere (he he). Hvis du afslører et random/sjovt/unikt fact om dig selv, som vil overraske ham, giver du ham lidt at tænke over, og det synes fyre faktisk er ret fedt.
Hvis de andre ting har virket for dig, og I har god kemi, så kan du til sidst prøve at røre ved ham. Og her mener vi ikke, at du skal overgramse på ham eller kysse ham. Et kærligt strøg på ryggen eller et lidt længere kram, end du normalt ville give, kan være nok.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste