Krop & Sind

Scor dit crush uden ord

Af Oliver Kokholm Ungermann 17. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan charmerer man sit crush uden at snakke med ham eller hende? Få tips til at score helt uden ord her!

Synes du, det er svært at finde de rigtige ord og sætninger, når du står foran dit søde crush og har lyst til at score personen? Heldigvis er der mange andre ting, du kan gøre, og tusind andre måder at flirte på end halvkiksede scorereplikker og small talk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Scor ham i det nye skoleår

Få gode råd til at score dit crush helt uden ord herunder!

Scorhamudenord

Det er svært at score uden at tage kontakt, og den bedste kontakt kommer nu engang igennem øjnene. Søg øjenkontakten med ham igennem rummet, hold den et par sekunder og kig så væk igen. Vi vil godt vædde med, at han stirrer på dig, næste gang du kigger på ham – dine små blikke gør ham nemlig vildt nysgerrig og spændt på, om du snart kigger hans vej igen.
Smiiiil, du er på! Det er SÅ vigtigt at huske dit søde smil, når du har fået øjenkontakt med ham. Tricket er at finde den magiske grænse imellem, at han skal være sikker på, du faktisk smiler sødt til ham samtidigt med, at det ikke virker for mærkeligt og voldsomt, at du står der og smiler. Send ham små søde smil i et par sekunder af gangen og kig væk igen, når du er sikker på, han har set, at du flirter med ham. Så kommer han til at tænke på dine smil resten af dagen!
Det er svært at komme ind på en person, hvis I ikke ses så tit. Men det kan du heldigvis løse ved at rende ”tilfældigt” ind i ham en gang imellem, så I kan komme i snak, og hans opmærksomhed bliver rettet mod dig. Arbejder han for eksempel i et supermarked tæt på dig, kan du tage derover og købe et eller andet, eller gå en tur med dine veninder forbi hans fodboldklub, når han træner. Det skal selvfølgelig ikke virke for stalker-agtigt, så det er nok kun et trick, du kan bruge et par gange.
Der er ikke noget værre end at fortælle en joke, som ingen griner af. Sådan har drenge det også, og du kan derfor gøre ham en stor tjeneste, hvis du husker at grine af hans jokes. Han vil helt sikkert synes, det er charmerende, at du altid synes, han er megasjov, og det vil i hvert fald gøre dig langt mere attraktiv end de piger, der ikke griner med ham.
Når I taler sammen, er der også små ting, du kan gøre for at virke interesseret i ham. Du kan for eksempel rette ryggen ud og nikke interesseret med for at vise, at du synes, det han fortæller, er spændende. Du kan også læne dig lidt hen imod ham for at skabe en mere intens stemning mellem jer. Det viser nemlig indirekte, at du føler dig tryg tæt på ham, og at grænserne mellem jer ikke er så tydelige.

MestLæste