Krop & Sind

Scor ham i det nye skoleår

Af Oliver Kokholm Ungermann 11. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der en sød dreng i din klasse, du gerne vil score, er starten på det nye skoleår et godt tidspunkt at begynde. Læs her, hvordan du gør!

Starten på det nye skoleår kan bruges på mere, end du tror. Tavlen er hvisket ren, og I har ikke set hinanden længe, så tidspunktet kan næsten ikke blive bedre til at score ham fra din klasse, du har et crush på.

Tag testen: Er du skoleklar?

Vi har samlet de bedste tips til, hvordan du scorer ham i det nye skoleår i galleriet herunder - og med den nye skolereform, er der jo bedre tid end nogensinde før til at afprøve det hele!

Scorhamidetnyeskoleår

Det kan nogle gange være svært at finde på noget at spørge ind til, men efter sommerferien burde der være nok at tage fat på. Spørg, hvad han har lavet i ferien, hvor han har været henne, og hvad han har set og oplevet - det kommer der hurtigt en hyggelig samtale ud af, hvor I kan lære hinanden lidt bedre at kende. Måske skete der noget sjovt i din sommerferie, du kan fortælle ham om? Det er en god og forsigtig måde at starte ud på, hvis du ikke har et tæt bånd til ham endnu og gerne vil arbejde dig tættere på ham. Husk at smil og virk åben og interesseret i, hvad han har at fortælle!
Hvis I selv må vælge jeres nye pladser, kan du sørge for at sidde så tæt på ham som muligt. På den måde kommer der langt flere situationer i løbet af året, hvor I skal arbejde sammen, og du dermed kan flirte med ham. Du kan også gå all-in og sætte dig ved siden af ham, men det kan også være lidt risikabelt, hvis I ikke er så tætte endnu. Hvis du ikke er så meget for at mase dig tæt på ham, kan du overveje, om der er andre gode muligheder ud fra den måde, jeres borde står på. Sidder I for eksempel i hestesko, og han sidder på den ene side, kan du sætte dig på pladsen over for ham. Så er der nemlig gode muligheder for at få øjenkontakt med ham.
Det er desværre ikke muligt at flirte og snakke med ham i timerne, så det må du gemme til frikvartererne – men der skal det til gengæld også ske! Forsøg at lokke dine veninder med hen til de steder, hvor han og de andre drenge fra jeres klasse er, så I får mulighed for at flirte og komme tættere på hinanden. Og vær ikke bange for at lave det, han laver. Spiller ham og drengene fodbold eller rundbold, kan du lokke pigerne med til at udfordre dem til en kamp. Det er en god mulighed for at flirte!
Er du ikke så vild med at spørge ind eller give komplimenter, er der heldigvis mange andre muligheder for at flirte i skolen. For eksempel hvis I spiller mod hinanden i et boldspil til idræt, kan du prøve at drible ham eller skyde/kaste bolden blidt efter ham – så længe du gør med et smil og antyder, at du fjoller, vil han synes, det er sødt. Skal I spille et spil, hvor man skal være en dreng og en pige sammen, skal du ikke holde dig tilbage, men bare gribe chancen og spørge ham, om I skal være på hold sammen.
Er der et fag, du er god til, som han godt kunne bruge noget hjælp i og omvendt? Så kan I aftale at være hinandens lektie-partnere i det nye skoleår. I kan sætte jer sammen i lektiecaféen efter skole og give hinanden tips og gode råd i de fag, I kan hjælpe hinanden i. Det er en superhyggelig måde at bruge tid sammen, fordi I båder holder det fagligt og lærer noget, men også får knyttet et bånd til hinanden. Hvis det er for skræmmende, at det bare skal være jer to, kan du prøve at få nogle flere med, så det ikke bliver lige så akavet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste