kærlighed

Sådan spotter du, om han flirter med dig

Af Oliver Kokholm Ungermann 13. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Flirter han med dig eller ej? Se her, hvordan du spotter det!

Du har tænkt tanken, men du er ikke helt sikker endnu – flirter han eller ej?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Kan han blive mere end en flirt?

Det er superfrustrerende at være i tvivl, og derfor har vi samlet nogle af de tegn, du kan kigge efter for at blive helt sikker på, om han rent faktisk flirter med dig.

Se dem i galleriet.

Sådanspotterdu,omhanflirtermeddig

Sniger han sig altid over til dig og dine veninder i frikvarteret? Hvis han er vild med dig, udnytter han enhver en mulighed for at komme tæt på dig, så hvis du synes, han lige pludselig er der ret meget og pludselig snakker med dig hele tiden, kan det være et tegn på, at han flirter.
Foto: Shutterstock
Har du lagt mærke til, at hans blik ofte er rettet mod dig? Det er helt sikkert flirt, hvis det sker tit! Det er nemlig en helt naturlig del af at være småforelsket, at man helt automatisk kommer til at kigge lidt mere på sit crush og flytte blikket væk igen, når personen opdager det. Prøv at smil til ham næste gang, du tager ham i at kigge på dig – hvis han flirter, får du et stort smil igen!
Shutterstock
Det er helt generelt for både drenge og piger, at man ændrer sin adfærd over for sit crush, når man vil flirte, så læg mærke til, om der sker ændringer. Måske sender han langt flere snaps, end han plejer, han krammer dig lidt længere, når I mødes, han rødmer, når I snakker, eller han kilder dig og er lidt flabet på den søde måde i frikvarterne. Så flirter han!
Shutterstock
Der er drenge, der flirter ved at prøve på at være sjove, så det er et tegn, du kan kigge efter. Laver han lidt flere jokes med dig, end han gør med andre, og kan du mærke, at han virkelig gerne vil have dig til at grine, kan det helt klart være flirt fra hans side. Det kan også være, at han driller dig for sjov, for at få en reaktion fra dig. Hvis du også kan lide ham, så grin lidt af hans jokes og drillerier – også selv om de er lidt platte!
Foto: Shutterstock
Drenge er altså ikke altid lige så gode til at skrive beskeder som piger, så hvis han pludselig ud af ingenting starter samtaler med dig på nettet og er vildt interesseret i at høre om din dag, og hvad du laver, kan det helt klart være flirt. Grib chancen, og skriv tilbage!
Shutterstock

Læs mere om

MestLæste