Mit liv

Derfor skal du huske at elske dine forældre

Af Line Sølvhøj Jensen 27. juli 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Til tider hader du dem sikkert, men der er masser af gode grunde til at elske dine forældre. Se bare her!

? De elsker dig og har passet på dig gennem hele dit liv - og det vil de fortsætte med at gøre. Når de skælder ud, så er det jo blot et udtryk for, at de er bekymret for dig og måske bange for, at du gøre noget dumt eller at der sker dig noget.

? Lige meget, hvilke fejl du laver, så er de der altid for dig. Okay - måske kommer der ikke en tilgivelse med det samme, men den kommer på et tidspunkt, og de bærer ikke nag resten af livet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Derfor siger dine forældre nej.

? Du bliver max forkælet af dem. Tænk på, at de smører madpakker til dig, vasker dit tøj, gør rent på dit værelse, laver mad til dig, giver dig lommepenge og så videre. Hvem gør ellers så meget for dig?

? Du er en del af dem, og uden dem ville du jo ikke være her.

? De har virkelig tålmodighed med dig. Tænk på, at de har været der, fra du var lille og støttet dig i alt - lært dig at spise, at gå, at snakke, holdt dig i hånden, når du var ked af det eller bange, taget dig med på ferier - kort sagt, så har de hjulpet dig til at være den, du er!

? De er der for dig til hver en tid; når du er glad, ulykkelig, har kærestesorg, er uvenner med din veninde, består (eller dumper) en eksamen eller når du har brug for at være barn igen og sidde i stuen sammen med dem og blive passet på.

? De fortjener at blive elsket. Måske er de ikke altid de bedste forældre, men de gør virkelig deres bedste. Alle mennesker har fejl, også forældre!

Læs også: Slip for irriterende forældre.

Vi har spurgt på Facebook, hvorfor læsernes har de bedste forældre i verden:

Ane Marie: Det er vores største verden! ? De har hjulpet os, siden vi blev født og hjulpet os med at køb tøj, mad, legetøj osv. ? Vores forælder er de bedste i vores liv! Jeg elsker ? mine forælder ? mest min ? mor ? jeg elsker også min ? far ? men jeg elsker mest min ? mor ?????

Cille: De giver mig alt den kærlighed, jeg vil have, og støtter mig i, hvad jeg vil med mig selv;) De er rigtig sjove, og jeg elsker dem over alt på jorden?

Anna-Karina: Fordi de er lige præcis, som de er, og jeg kan ikke andet end at elske dem. Trods nogle store skænderier :)

Manilla: Fordi de og mine venner får min selvtillid op ;)

Thea: Jeg har ikke kontakt til min far, men min mor er virkelig verdens bedste, vi skændet aldrig, hun er sjov, hun er bare verdens bedste mor?

Kristina: De er bare de bedste i verden. De er der altid for en, de støtter dig, giver dig gode råd, hjælper dig? :) jeg elsker mine forældre overalt på jorden!?

Læs også: Hvad siger din mor egentlig?

MestLæste