Mit liv

Derfor er det fedt at have vinterferie

Af Line Sølvhøj Jensen 15. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her er ti grunde til, hvorfor det er superfedt at have vinterferie!

Jubii, så er det vinterferie! Her er ti supergode grunde til, hvorfor det er fedt at have vinterferie. Tjek dem ud her!

1. Du kan sove længe! Undersøgelser viser jo, at unge har brug for masser af søvn, og nu har du altså en hel uge til at få sovet igennem! Ikke noget vækkeur, der ringer. Du kan bare sove, indtil du vågner! Skøøønt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Du kan skifte dine kedelige skolebøger ud med din yndlingsbog! Det er da megahyggeligt at kravle under dynen med en god bog i stedet for at skulle læse de kedelige lektier.

3. Du behøver ikke spise kedelige madpakker til frokost. I stedet kan du jo bage nogle lækre grovboller eller lave en lækker salat.

4. Hvis dine forældre skal arbejde i vinterferien, så har du masser af tid, hvor du kan være alene hjemme og bare chille rundt. Og hvis de er hjemme, så kan du jo overtale dem til at lave noget hyggeligt.

5. Du kan se alle de serier og film, der kommer sent om aftenen uden at bekymre dig om, om du er frisk dagen efter. Du skal jo ikke tidligt op!

6. Du har masser af tid til at lære det nye Facebook at kende, og måske få frisket din profil op med et nyt billede. Her kan du få ideer til sjove grupper, du kan melde dig ind i.

7. Du kan glæde dig over, at du ikke skal ud og cykle eller med bussen i skole, når det sner og er megakoldt udenfor. Du har jo fri, og derfor kan du bare blive indenfor.

8. Du kan nemmere overtale dine forældre til lidt ekstra lommepenge, for hvis de er på arbejde, så skal du jo have tiden til at gå. Og en god undskyldning er da, at du skal have nyt tøj, så du er klar til foråret kommer!

9. Endelig har du tid til at sætte dig ind i, hvad Twitter er for noget! Og husk at du kan følge Vi Unge på Twitter lige her: www.twitter.com.

10. Du har endelig tid til at se alle afsnittene af dine yndlingsserier! Ferien er da perfekt til at få frisket op på "Sex and The Ciry" eller "Gossip Girl" sammen med din veninde.

Hvad skal du lave i din vinterferie?