Mit liv

Derfor er det fedt at gå i klub

Af Line Sølvhøj Johansson 21. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Overvejer du at starte i ungdomsklub? Det er superfedt at gå i ungdomsklub – se bare hvorfor, her!

Keder du dig ofte om aftenen? Så er det måske noget for dig at gå i ungdomsklub. Og faktisk er der supermange fordele ved at gå i klub og rigtig mange forskellige ting, du kan lave i en ungdomsklub - se bare her:

Du møder nye mennesker

I en ungdomsklub møder du en masse nye mennesker, og der er mulighed for at få venner på tværs af klasser og skoler. Du kan finde venner og veninder, der både er lidt yngre og lidt ældre end dig, og så er det jo også optur, at du møder en masse nye, søde drenge!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hvordan får man en ny veninde?

Forskellige aktiviteter

Du bliver præsenteret for et hav af aktiviteter, når du går i klub. Du kan for eksempel lære at sy, blive god til at tage billeder, spille computerspil og andre sjove spil, læse forskellige blade, se fjernsyn sammen med andre, male, lave smykker selv og tusindvis af andre ting. Det er selvfølgelig forskelligt fra klub til klub, hvad du kan lave.

Du skal ikke vælge én fritidsinteresse

Har du svært ved at vælge én fritidsinteresse, du skal gå til, så er det jo fedt, at du har mulighed for at prøve en masse forskellige fritidsinteresser af i klubben. Du kan for eksempel spille basketball, volleyball, bordfodbold, hockey eller måske lære at spille guitar.

Læs også: Sjove ideer til, når du keder dig.

Skønne ture med klubben

En af fordelene ved at gå i klub, er helt klart alle de fede ture, der bliver arrangeret. Det kan være en fælles tur til Tivoli, at I tager til koncert sammen, at I skal på en miniferie eller at I tager en fælles tur til Tyskland, Sverige eller et andet land i nærheden og har en hyggelig dag.

Læs også: At have venner i andre lande.

Sjove fester

Det er vildt sjovt, når der er fest i ungdomsklubben. En helt almindelig aften kan blive forvandlet til den sjoveste aften, hvor du giver den gas med veninderne på dansegulvet og I kan lytte til den nyeste musik.

Mød andre klubber

Det er også megafedt, når ungdomsklubben tager af sted for at møde andre ungdomsklubber, så du kan lære endnu flere mennesker af kende og få venner flere steder fra.

Læs også: Keder du dig om aftenen?