Vi Unge

Keder du dig om aftenen?

Af Stine Bødker Nielsen 4. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også svært ved at finde på noget sjovt at lave om aftenen? Vi giver dig inspiration til, hvad du kan give dig til.

Bum bum… Du har spist aftensmad, og der er stadig noget tid til, du bliver træt og skal i seng. Men hvad skal du så give dig til nu?

Keder du dig også lidt om aftenen? Så tjek de her tips og få inspiration til, hvad du kan lave, når mørket falder på …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Organisér

Smykker, der ligger i en stor bunke på kommoden og tøj, der bliver krøllet sammen i skabet - lyder det bekendt? Brug et par aftener på at organisere dine ting. Måske skal der hænges kroge op til halskæder? Eller ryddes ud i skabet?

Læs også: 10 tips til værelset

Opdag en ny bogserie

Hvis du først er blevet vild med en bog, kan du få timevis til at gå med at sluge den side for side, og hvis du endda falder over en hel bogserie, er der underholdning nok til de næste mange uger. Du kan tjekke de gratis bøger, man kan få på en iPhone i appen iBooks.

Ny plads til plakaterne

Kig rundt på dine plakater på værelset - trænger de til at blive rykket lidt rundt? Måske skal der nye, friske plakater op fra det nyeste Vi Unge - ellers kan du prøve at være kreativ og finde på nye måder at sammensætte dem på. Måske en collage?

Følg med i en ny serie

Hvis du allerede har set samtlige afsnit af "Gossip Girl" er det måske på tide at finde en ny serie, du kan fordybe dig i. Har I Netflix eller andre streamingtjenester derhjemme? Så prøv at se, om du ikke kan finde en ny, supersej serie.

Øvelse gør mester

Brug aftenen til at eksperimentere dig frem med makeup og hår. Så slipper du også for hår- og makeup-katastrofer om morgenen. Prøv at lægge forskellige hverdags- og festmakeupper og se, hvad der klæder dine øjne og din ansigtsfacon. Find inspiration til forskellige frisurer her og guides til makeuppen her.

Test dig selv

Gå ind på viunge.dk og tag en masse sjove tests. For eksempel:
Test: Hvilken serie skal du gå i gang med?
Test: Hvilken stjerne passer du bedst sammen med?
Test: Hvilket job passer bedst til dig?

Lav en playliste

Forbered dig på de kedelige ture til skole om morgenen, og lav den perfekte playliste fyldt med sange, som giver dig energi og gør dig i godt humør. Du vil takke dig selv, når du kan hive din telefon frem og lytte playlisten igennem uden at skulle springe en masse numre over.

Læs også: 9 sunde aftenvaner

MestLæste