Det sker

De værste sms-fails

Af Luise Gregersen 9. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skændes du med din kæreste over sms? Bliver du irriteret, når dine veninder ikke svarer med det samme? Find ud af, om du har begået nogle af de værste sms-fails her!

Sms'er er vildt gode til at flirte og til at lave hurtige aftaler med dine veninder. Men nogle sms-fails kan faktisk være skyld i misforståelser og skænderier!

Læs også: 10 sms'er du kan sende til ham den søde

Få styr på de værste sms-fails her.

Fail #1: Du overanalyserer hans sms'er.
Hvorfor lavede han tre punktummer? Og hvad pokker er det nu for en smiley? Lær at sige pyt med det! Drenge lægger slet ikke så mange tanker i deres sms'er, som vi piger gør. Der er altså ingen grund til at overanalysere hans sms'er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fail #2: Du diskuterer seriøse ting over sms.
Sms'er fungerer bedst, når de kun bruges til glade og søde beskeder! Det er bedre at gemme alvorlige emner, til du ser personen ansigt til ansigt. Ellers kan det være, at en af jer bliver kede af det, fordi I misforstår hinanden.

Læs også: 10 sms'er du aldrig må sende til ham

Fail #3: Du skriver lidt for tit.
Hvis du tager dig selv i at sende mange flere sms'er, end du får igen, kan det være, at du skal overveje, om du skriver lidt for ofte. Nogle gange har folk bare travlt med det, de er i gang med, eller måske har de ikke så meget at fortælle, så er det en god idé at holde lidt igen med sms'erne.

Fail #4: Du skændes med din kæreste over sms.
Hvis du er sur på din kæreste, vil du helt sikkert gerne diskutere det med ham så hurtigt som muligt. Men pas på med at skændes over sms! Der er virkelig mange ting, der kan misforstås, når man ikke kan se hinanden i øjnene.

Læs også: Scor på dine sms'er

Fail #5: Du bliver irriteret, når din veninde ikke svarer med det samme.
Hvis din veninde ikke svarer med det samme, er det sikkert fordi, at hun har travlt med noget andet. Vær tålmodig, og giv hende chancen for at svare, når hun får tid. Hvis hun altid er et halvt døgns tid om at svare på dine sms'er, er det selvfølgelig i orden, at du bliver lidt muggen. Prøv at forklare hende, at det gør dig ked af det, og spørg hvad grunden er. Det kan jo være, at der er en virkelig god forklaring.

I galleriet kan du læse, hvad du skal skrive til dit crush!

Førstesmstilcrush:Detskriverdu!

Ååh, det er altså lidt grænseoverskridende at skulle skrive til sit crush, når man ikke engang er sikker på, at han ved, man eksisterer. Derfor vil du nok have mest held med først og fremmest at opsøge ham de steder, hvor han er og herefter prøve at få øjenkontakt eller måske endda flirte lidt. Hvis du alligevel kaster dig ud i at skrive, er det vigtigt, at du skriver, hvor du har set ham. Det er også en god idé lige at præsentere dig selv, være lidt ydmyg (ikke være for meget ”på”) og ellers bare skrive lige ud, at du synes, han ser ret sød ud… Hvem ved, måske har han også lagt mærke til dig.
Foto: Shutterstock
Det her scenarie er altså også lidt grænseoverskridende, når det handler om at tage kontakt. Her gælder lidt de samme regler som i første scenarie med at præsentere sig selv og skrive, hvordan du har ”opdaget ham” på Facebook. I denne situation er det også en god idé at udnytte, at I har fælles bekendte. Hvis en af dine venner eller veninder kender ham, så gør dem eventuelt lige opmærksomme på, at du skriver til ham, og bed dem om at lægge et godt ord ind for dig.
Foto: Shutterstock
Er situationen, at du har set ham en enkelt gang eller to, hvor I har haft øjenkontakt, så kan sms’en tage udgangspunkt i det, I lavede, da jeres øjne mødte hinanden. Var i for eksempel til en god koncert, kan du spørge, hvad han synes om musikken, eller var I til en fest, kan du spørge, om han havde en hyggelig aften. Selv om han godt er klar over, hvem du er, og hvad du hedder, skal du stadig tænke over at præsentere dig selv, når I ikke har udvekslet et ord IRL.
Foto: Shutterstock
Hvis du har snakket med dit crush, giver det supergod mening at skrive til ham– særligt, hvis I havde god kemi og flirtede. I sådan en situation kan det være en god ide at skrive ”tak for sidst”, og at du håber, I ses en anden gang. Hvis han er interesseret i at se dig igen, kan I eventuelt skrive lidt sammen og måske aftale at mødes på et tidspunkt…
Foto: Shutterstock
Har i været til flere fester sammen, eller er han en af dine venners venner, som ofte er med, når I laver ting sammen hele vennegruppen, så kan du spørge, om han skal med næste gang, I skal noget. Du kan også prøve at skrive, om han kunne tænke sig at lave noget alene med dig en dag. På den måde viser du ham, at du måske er lidt interesseret…
Foto: Shutterstock
Hvis I har kysset til en fest, så er det god stil at skrive ”Tak for sidst” og eventuelt høre, om han kom godt hjem. Du ved selvfølgelig ikke, om han lægger noget i kysset, men du finder kun ud af det, hvis du skriver og lige mærker efter, hvordan han reagerer på din besked. Er du bare fuldstændig vild med ham, er der heller ikke noget i vejen med at spørge, om han vil ses igen snart. I har trods alt kysset – og det må næsten betyde, at han synes, du er lidt sød…
Foto: Shutterstock

MestLæste