Krop & Sind

10 SMS'er du aldrig må sende til ham

Af Benedikte Brix 20. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle gange kan det godt være lidt svært at SMS'e med drenge. Her er ti ting, du i hvert fald ikke skal skrive!

1. "Jeg vil gerne have, du giver mig de her sko (vedhæftet billede)"
Hvis du sender ham sådan en besked, kommer du til at fremstå grådig og krævende. Du kan ønske dig skoene i fødselsdagsgave, men du skal aldrig bede ham om at købe noget til dig, især ikke på en måde, der lyder som om, du forventer det af ham.

Læs også: Scor på dine SMS'er

2. "Du er min Edward Cullen"
Han kommer ikke til at forstå, hvad du mener. Her er den betydning, han højst sandsynligt kommer til at nå frem til: Jeg er en bleg freak, der stalker piger og glitrer i sollys. Hvis du i virkeligheden mener, at han er sød og dejlig, så skriv det i stedet for.

3. "Jeg kan ikke komme alligevel"
Den slags sidste øjebliks-beskeder er ret almindelige, men de er også virkelig irriterende at få. Okay, du aflyser en aftale, det er fint nok. Men fortæl ham i det mindste hvorfor.

4. En mega lang historie
Hvis du har en meget lang historie at fortælle, så ring til ham i stedet. Han vil helt sikkert hellere tale med dig end at læse verdens længste SMS.

Læs også: Sådan flirter du på SMS

5. "Jeg elsker dig næsten lige så meget, som jeg elsker Justin Bieber/Harry Styles/..."
Det er virkelig sødt at skrive: "Jeg elsker dig". Men lad være med at sammenligne ham med andre drenge. Især hvis du ikke har tænkt dig at give ham førstepladsen i dit hjerte.

6. "Hvad skal jeg tage på?"
Han er muligvis ligeglad. I hvert fald er det ret sikkert, at han ikke har forstand på det. Hvis du gerne vil have en idé om, hvilket slags outfit, du skal tage på, så stil ham i stedet nogle spørgsmål om det sted, I skal hen.

7. "Jeg sidder bare lige sammen med min ekskæreste. Hvad laver du?"
Han vil aldrig, aldrig høre om andre drenge, og da slet ikke din ekskæreste. Den her SMS er den sikre vej, hvis du vil gøre ham sur og ked af det.

Læs også: 10 SMS'er du kan sende til ham den søde

8. "Ej, kan vi ikke være sammen alene? Dine venner er irriterende."
Hans venner er en del af den person, han er. Så hvis du ikke kan lide de venner, han selv har valgt, er det næsten som at give ham en personlig sviner for dårlig smag. Vi siger ikke, du behøver elske hans venner - men lad være med at sige til ham, at du hader dem.

9. "Skal vi ikke tage på en rigtig date?"
Han tror, I allerede har været på en rigtig date her forleden, hvor I sad og så "Batman"-filmen hjemme hos ham. Pas på, du ikke fornærmer den date, for han har sikkert gjort sig rigtig umage.

10. "Du er så nuttet"
Han er garanteret nuttet, siden du skriver det, men det er de færreste drenge, der har lyst til at være det. Han vil gerne være en sej bad boy, og "nuttet" minder ham for meget om "barnlig".

Hvad er den værste SMS, du er kommet til at sende?

Herunder kan du læse 10 ting, drenge elsker at få at vide!

10tingdrengeelskeratatvide

Måske går han ikke supermeget op i sin stil, eller måske gør han, men uanset hvad er det noget, der varmer. Når sådan noget kommer fra en pige, tager drenge det nemlig ekstrameget til sig.

Shutterstock

Hvem vil ikke høre, at man ser sporty og fit ud? Det er altid et godt kompliment, og især hvis han faktisk slet ikke dyrker noget sport – så kommer han virkelig ovenpå af det!

Shutterstock

Du var sikkert også ret nervøs, da du skulle møde hans forældre for første gang, og sådan har han helt sikkert også haft det. Derfor er det altid superfedt at få at vide, at man har gjort et godt indtryk.

Shutterstock

For nogle drenge er det vigtigt at fremstå lidt macho, og der kan du booste hans selvtillid ved at understrege, når du synes, han har gjort noget ret mandigt.

Shutterstock

Har du haft et par kærester før ham? Så kan du godt regne med, at han har tænkt over, hvor godt han kysser i forhold til dem. Så hvis du mener det, så sig endelig til ham, at han er den bedste. Det får ham til at føle sig på toppen!

Shutterstock

Han elsker at have piger som venner lige så meget, som du elsker drengevenner, så han vil elske at få det kompliment fra en pige. 

Shutterstock

Måske er han lidt usikker på sig selv, når I snakker om piger? Hvis du siger til ham, at han har kærestepotentiale, bliver han helt sikkert superglad og får mere tro på sig selv.

Shutterstock

Hvis de har sagt det, så sig det da til ham. Måske bliver han liiidt for selvsikker og smart at høre på, men det er altså en kommentar, der varmer.

Shutterstock

Drenge har det godt, når de føler sig stærke, så hvis du siger til ham, at du altid føler dig tryg i nærheden ham, skal han nok få et stort smil på læben. Det ville han nemlig have det rigtig godt med at få at vide!

Shutterstock

Det er specielt rart at få at vide, hvis du går i klasse med ham! Så ved han nemlig, at du har lagt mærke til det i timerne, og det betyder lidt ekstra, når det kommer ud af det blå – og så endda fra en pige.

 

Shutterstock

MegetMere