Som det første er det vigtigt at understrege, at det er meget forskelligt fra person til person, hvor mange venner man har brug for eller har lyst til at have i sit liv. Nogle har det bedst med at have rigtig mange venskaber, hvor andre har det bedst med at have enkelte, rigtig gode veninder.

Læs også: Hvor godt kender du din veninder?

Hvis du nogle gange tænker, at du rigtig gerne ville have flere venner, så er der nogle simple ting, som du kan gøre. En grundregel er dog, at man ikke skal ændre på sig selv for at få flere eller nye venner – tværtimod, så skal du stå ved, hvem du er og vise dit dejlige selskab.

Læs også: Sådan får du flere drengevenner

Man kan møde nye mennesker rigtig mange steder. Hvis du starter til en ny sportsgren elle får en ny hobby, er der helt sikkert nogle rigtig søde piger, som du har en masse tilfælles med.  Og det er en god start. Nogle synes også, det er hyggeligt at møde veninder online. Det kan være, at I er medlem af den samme gruppe på Facebook eller tilfældigt følger hinanden på Instagram – begge dele kan danne grundlag for nogle hyggelige venskaber og penneveninder, som man kan skrive med.

Vi har samlet syv gode råd til dig, der gerne vil blive bedre til at få venner.

Bliv bedre til at få venner