Mit liv

Sådan får du flere drengevenner

Af Oliver Kokholm Ungermann 2. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ville du ønske, du havde flere drengevenner? Få gode råd her.

Venner kan man altid bruge flere af, og drengevenner er bare skønne, når man har lyst til en lidt anden humor og tilgang til tingene, end man får hos veninderne.

Læs også: Derfor er det godt at have en drengeven

Men hvordan i alverden får man rigtig gode drengevenner? Vi har samlet de bedste tips til det her!

Sådanfårdufleredrengevenner

Hvis du vil have flere drengevenner, nytter det ikke noget at bruge al din tid sammen med veninderne. Du skal selvfølgelig stadig være sammen med dem, men måske kan I hænge ud med drengene i frikvarteret i stedet. Det samme gælder, hvis I er til arrangementer som for eksempel en klassefest – her bliver man hurtigt opdelt i pige- og drengegrupper, men det er der ingen grund til at sidde fast i. Vær den seje, der tager initiativet og rykker festen sammen.
Shutterstock
Drenge elsker at have veninder, men nogle gange kan det være svært at regne ud, hvornår en pige egentlig viser interesse for et venskab. Men! Et grin forstår alle, og griner du med, når drengene pjatter, vil de kun synes endnu bedre om dig. Et godt grin er altid en god indgangsvinkel til at komme tættere på hinanden, så hold dig ikke tilbage med at joke og pjatte!
Shutterstock
Der er ingen, der forventer, at du skal til at opføre dig som en dreng for at få drengevenner. Tværtimod! Drenge vil gerne snakke med piger og få et indblik i pigeverdenen, ligesom du også er nysgerrig omkring, hvad der foregår i en drengegruppe – så vær du bare dig selv!
Shutterstock
Nogle gange skal man bryde sine grænser ned, for der kan ske noget nyt, og hvis du vil have flere drengevenner og blive tættere med dem, er det en af de gange. At spørge en dreng om I skal hænge ud efter skole, eller tage initiativet til at skrive venskabeligt med ham ud af det blå, er nemlig en grænse, du skal bryde. Men når du først har trodset den en gang, vil det føles langt mere naturligt de næste gange!
Shutterstock
Når det kommer til at være gode venner, er der ikke særlig stor forskel på, om det er med en pige eller en dreng. Akkurat som mellem to gode veninder, forventer drengene også, at man udviser tillid og tør betro sig til hinanden. Hvis du viser ham, at du stoler på ham ved at fortælle en hemmelighed eller historie, får I hurtigt et tættere bånd - så næste gang du har noget på hjerte, er det ikke kun din gode veninde, du skal tage fat i.
Shutterstock
Har du har følelser for den dreng, du drømmer om at blive bedre venner med, skal du huske at skille de to ting ad. Ellers kan du risikere, at jeres venskab senere bliver ødelagt, når dine følelser kommer i klemme, og han måske ikke gengælder dem. Husk, at der er forskel på at flirte og lede efter venner!
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste