Mit liv

Derfor er det godt at have en drengeven

Af Julie Lund Mikkelsen 21. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er skønt med veninder, men det er faktisk også ret nice at have en god drengeven. Her fortæller I læsere om, hvad der gør drengevenner så fantastiske!

Amanda:
- Det er helt anderledes at have en drengeven end at have en veninde, og jeg kan faktisk bedre lide at være venner med drenge end med piger. Hvis man for eksempel har et problem, og man ikke ved, hvad man skal gøre ved det, så kan en drengeven hurtigt sige, om man skal glemme det, eller om man skal tage det op og få det løst. Hvis man fortæller det samme til en veninde, kan det hurtigt ende i et stort kaos.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 ting der giver dig flere drengevenner

Julie:
- At have en drengeven er fantastisk! Nogle gange kan man få nok af sine veninder, og så er det godt at have en drengeven, som ikke er så piget, for det trænger man også nogle gange til at komme væk fra. Det er også godt at have en drengeven, når man lige har slået op med sin kæreste, eller der er en fyr, der har droppet dig, for din drengeven kan i sådan en situation give dig bedre svar, end veninderne kan.

Isabella:
- Der er ikke så meget drama med en drengeven. De er så ligeglade, hvis man begår en fejl, og de kan nemt tilgive dig. Min bedste drengeven og jeg er ligesom bror og søster, og vi støtter altid hinanden, hvis den anden har problemer eller er ked af det. Men vi elsker også at hygge os med at spille Fifa, spise pizza og drikke sodavand. Jeg er super taknemmelig for, at jeg har ham, og jeg elsker ham utrolig højt!

Læs også: Drengepanel - kan piger og drenge være venner?

Signe:
- Helt ærligt, så kan jeg bedre lide at være sammen med mine drengevenner end med mine pigevenner. Drengene er så ukomplicerede, og du får langt mere selvtillid, fordi du ikke hele tiden går og tænker på, om du ser godt ud. Min bedste drengeven er nemlig så ligeglad med, om mit hår sidder godt, om min numse ser stor ud i mine bukser, og om min mascara sidder perfekt. Sammen med ham kan jeg slippe alle tøjler og bare være glad!

Astrid:
- Drengevenner er utroligt loyale og kunne aldrig finde på at sladre til andre. Og så er det sjovt at hænge ud med dem! Min bedste drengeven har den sygeste form for humor, og man er sikker på et grineflip, når man er sammen med ham. Jeg kan snakke med ham i flere timer og ved, at han altid er der for mig! Hver gang vi ser hinanden, vokser der et kæmpe smil frem på vores læber. Han er bare fantastisk!

Læs også: Hvad kan man lave sammen med drenge?

Melanie:
- At have en drengeven, som man er megagode venner med, er bare noget, som alle piger bliver nødt til at opleve, for det hjælper virkelig én godt på vej! Jeg elsker min bedste drengeven, fordi der ikke er nogen facade, jeg skal holde over for ham. Han har set mig med drivvådt hår, i nattøj, uden makeup, med morgenhår, han har set mig græde og være sur, og han har set mig være glad og overhypet.

Har du nogle søde drengevenner, og hvad er det bedste ved dem?

MestLæste