Krop & Sind

Hvad kan man lave sammen med drenge?

Af Isabella Beck Jørgensen 14. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogle drengevenner, eller har du mødt en sød fyr, som du gerne vil hænge ud sammen med? Her får du fem ideer til, hvad du kan lave sammen med drenge.

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal lave, når man er sammen med en dreng - for drenge har absolut ikke lyst til at snakke om sko, tasker og eyelinere! Her er fem ideer til, hvad du kan lave sammen med fyre - med disse tips kan drengene umuligt synes, at du er helt kedelig og uinteressant!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ting, drenge aldrig lærer at forstå.

1. Hvis I er hjemme hos ham, så virk lidt frisk og udfordr ham i en omgang Fifa. Det kan du helt sikkert "score" ham på, uden at du behøver at være særlig god til selve spillet. Husk på dette lille, gyldne citat: "For at score, må man have et mål".

2. Hvis I bare ligger i sengen og snakker, så få ham til at slappe af i dit selskab ved at snakke og lytte. Det giver ham automatisk en tryghedsfornemmelse, og han føler sig godt tilpas i dit nærvær. Det kan faktisk godt gå hen og blive lidt spænende at snakke om følelser med drenge. Vi piger har en god tendens til at være ret sentimentale, men det kan drenge nu godt have brug for at være en del af engang imellem.

3. Hvis du er lidt snedig, så sætter du en film på. Du skal ikke finde "Sex and the City" frem, men en rigtig uhyggelig gyser. Det er nemlig en rigtig god undskyldning for at komme lidt tættere på hinanden…

Læs også: Derfor elsker vi drenge.

4. Hvis I er aktive, så tag ud og løb en tur sammen. Vis ham, at du er en aktiv pige, der tænker over form og krop. Når I er ude og løbe, så lad ham lige blære sig lidt, for hvis det er ham, der holder topfarten, og du må puste og stønne for at følge med, føler han sig anerkendt og lækker - hvilket han selvfølgelig vil nyde godt af i dit selskab.

5. Hvis I begge går op i skolen, så kan det være en rigtig god idé at lave lektier sammen. Det kan godt være, at du tror, at han tænker "zzz", men du kan hurtigt gøre det til "hmm", hvis bare I hygger imens. Det er en god måde at lære hinanden at kende på, når man forklarer hinanden de ting, man ikke selv forstår i fysikbogen. Husk at sørge for, at han føler sig klog, imens han forklarer dig, hvordan I to minder om "syd og nordpol" - vær lyttende, nikkende og ikke mindst spørgende.

Læs også: Drengepanel: Kan piger og drenge være venner?