Krop & Sind

Ting, drenge aldrig lærer at forstå

Af Line Sølvhøj Jensen 16. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er bare så mange ting, som drenge ikke forstår om os piger. Se her, hvad drenge slet ikke forstår sig på, og hvad de tænker om os piger.

Når vi går på toilettet sammen
Drenge forstår ikke, at piger skal følges på toilettet, for de kan virkelig ikke forestille sig, hvad det er, vi laver, når vi er derude sammen. Holder vi hinandens tasker eller hvad? Ja, men vi snakker også om fyre og deler vores hemmeligheder med hinanden. Og så er der altså bare noget særligt ved at blive udvalgt som yndlingsveninden, der bliver spurgt om at gå med på toilettet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tøj og sko gør os glade
Drenge lærer aldrig at forstå, hvad det er, der gør os så glade ved at shoppe. Har vi en dårlig dag eller lyst til at forkæle os selv, så kan et par sko, et nyt tørklæde, en sej taske, en ny lipgloss eller noget andet redde vores dag. Så når drengene vender øjne af, at vi piger shopper meget, så er det garanteret bare af misundelse!

Læs også: Derfor er piger og drenge forskellige.

Makeup
Der er mange drenge, der gør grin med, at vi piger bruger makeup, men tænk engang, hvor skønt det er, at vi kan dække vores eventuelle urenheder eller mørke rander under øjnene og friske vores kinder op med en fin rouge eller gøre vores øjenvipper lange og fine med en mascara.

Veninde-sladder
Vi kan bruge flere timer på at snakke med vores veninde i telefonen eller på chat - selv om vi lige har set dem i skolen! Drenge snakker kun med deres venner, hvis de har noget, de skal spørge dem om. Men vi piger har altså den gode, at vi kan snakke med vores veninder og få råd af dem om hver en situation. Og så er det jo bare hyggeligt at sludre med sin veninde i telefonen.

Kærlighedsfilm
Der er helt sikkert flere piger end drenge i biffen, når der bliver vist en kærlighedsfilm. Vi piger kan nemlig leve os helt ind i rollerne og forestille os, at det var os, som Taylor Lautner, Robert Pattinson, Zac Efron eller nogle af de andre Hollywood-stjerner, drømte om at få. Og faktisk kan man lærer ret meget om forhold og kærlighed, når man ser film.

Piger græder
Okay, vi indrømmer, at vi måske ret tit kommer til at græde. Men vi er bare en smule mere følsomme, end drenge måske er, men er der noget galt i at være i kontakt med sin følsomme side?

Men helt ærligt, så elsker vi jo drenge, og der er rigtig meget, vi kan lære af fyrene! Læs her, hvorfor vi elsker drenge og hvad vi kan lære af dem.

I galleriet kan du læse ting, drenge elsker at få at vide!

10tingdrengeelskeratatvide

Måske går han ikke supermeget op i sin stil, eller måske gør han, men uanset hvad er det noget, der varmer. Når sådan noget kommer fra en pige, tager drenge det nemlig ekstrameget til sig.
Shutterstock
Hvem vil ikke høre, at man ser sporty og fit ud? Det er altid et godt kompliment, og især hvis han faktisk slet ikke dyrker noget sport – så kommer han virkelig ovenpå af det!
Shutterstock
Du var sikkert også ret nervøs, da du skulle møde hans forældre for første gang, og sådan har han helt sikkert også haft det. Derfor er det altid superfedt at få at vide, at man har gjort et godt indtryk.
Shutterstock
For nogle drenge er det vigtigt at fremstå lidt macho, og der kan du booste hans selvtillid ved at understrege, når du synes, han har gjort noget ret mandigt.
Shutterstock
Har du haft et par kærester før ham? Så kan du godt regne med, at han har tænkt over, hvor godt han kysser i forhold til dem. Så hvis du mener det, så sig endelig til ham, at han er den bedste. Det får ham til at føle sig på toppen!
Shutterstock
Han elsker at have piger som venner lige så meget, som du elsker drengevenner, så han vil elske at få det kompliment fra en pige.
Shutterstock
Måske er han lidt usikker på sig selv, når I snakker om piger? Hvis du siger til ham, at han har kærestepotentiale, bliver han helt sikkert superglad og får mere tro på sig selv.
Shutterstock
Hvis de har sagt det, så sig det da til ham. Måske bliver han liiidt for selvsikker og smart at høre på, men det er altså en kommentar, der varmer.
Shutterstock
Drenge har det godt, når de føler sig stærke, så hvis du siger til ham, at du altid føler dig tryg i nærheden ham, skal han nok få et stort smil på læben. Det ville han nemlig have det rigtig godt med at få at vide!
Shutterstock
Det er specielt rart at få at vide, hvis du går i klasse med ham! Så ved han nemlig, at du har lagt mærke til det i timerne, og det betyder lidt ekstra, når det kommer ud af det blå – og så endda fra en pige.
Shutterstock

MestLæste