Mit liv

5 ting der giver dig flere drengevenner

Af Isabella Jørgensen 24. april 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle gange er det altså ret fedt at hænge ud med drengene fremfor pigerne. Vi har lavet en guide, så du kan være en sej ven overfor drengene – og måske få endnu flere drengevenner!

Lad vær med at bitche
Drenge kan ikke holde ud, når vi piger begynder at bitche. De undrer sig altid over, hvorfor vi piger er så gode til at snakke OM hinanden, i stedet for MED hinanden, når der er problemer. Når du er i nærheden af drenge så virk positiv - specielt når du omtaler dine veninder.

Læs også: Hvad er fedt at sige lige nu?

Hav masser af selvironi
Drenge elsker humor, sjov og ballade. Du må endelig ikke være sart og tilbageholdende, når det kommer til jokes. Du skal ikke være bange for at lave lidt sjov med dig selv - det viser bare, at du er selvsikker.

Opfør dig som en pige - men tænk lidt som en dreng
Det er vigtigt, at du ikke går hen og virker total maskulin, når du er sammen med drenge. Opfør dig som en pige, men prøv at tænke lidt som en dreng. Vær ikke bange for at deltage i deres diskussioner, men når de skåler i Faxe Kondi, så lad vær med at bøvse med. Drenge synes, det er sexet, når en pige hænger ud med dem og opfører sig nice - men alligevel er lidt anstændig.

Læs også: Det har vi lært af amerikanske film.

Vær åben
Det er vigtigt, at du er åben og udadvendt! Når du er sammen med drenge, så vær lyttende, når de fortæller noget. Drenge elsker at få opmærksomhed og specielt fra os piger. Drengene bliver også tryggere i dit selskab, hvis de kan mærke, at du lytter. Husk, drenge elsker gode råd fra os piger og kan egentlig godt lide en god snak om følelser - og så har de har lige så meget brug for kærlighedstips, som vi har!

Lad vær med at flirt med drengene, hvis det skal være dine venner
Det er meget vigtigt, at du ikke bliver for sukkersød og nærgående overfor de drenge, som du helst ser som venner. Pas endelig på med at begynde at flirte med dine drengevenner. Vær i stedet en rigtig ven, som giver komplimenter og er typen, man bliver glad af at være sammen med.

Læs også: 10 gode teenage-bøger.

MestLæste