Lige om lidt har du fri i en hel uge, men hvad skal du bruge tiden til? Det finder du ud af nu, for her får du den ultimative to-do-liste, der gør din efterårsferie både hyggelig, spændende og sjov. 

Det skal du nå i din efterårsferie

1. Hold den hyggeligste venindeaften

Invitér dine yndlingspiger hjem til en spilaften, hvor I dyster mod hinanden i sjove og skøre spil. I vælger selv, om det skal være ”Tegn og Gæt”, ”Twister” eller måske det sjove spil "Hint"?

Læs også: Efterårsferie med din flirt? Det skal I lave

2. Læs en hel bogserie

Endelig har du tid til at læse en hel bogserie fra start til slut, så nu er der bare at beslutte sig for, om du er til "To All the Boys I've Loved Before", ”After”-serien eller måske Zoe Suggs bøger om ”Girl Online”.

3. Smut i biografen

Når det er skyet og regnfuldt udenfor, er der bare ikke noget bedre end at sætte sig godt til rette i et biografsæde og blive fuldstændig opslugt af en god film. 

4. Gå kage -amok

Så skal der bages! I efterårsferien har du masser af tid til at prøve en ny cookie-opskrift eller til at bruge tid på at pynte de sødeste muffins. Spørg din far eller mor, om de vil være med. På den måde får du også lidt kvalitetstid med familien.  

5. Tag i forlystelsespark

 Der er ikke lang tid til Halloween, og flere af landets forlystelsesparker går all in på uhyggelig stemning. Overtal dine forældre til en tur i Tivoli eller Legoland, og bliv skræmt over spøgelser, edderkopper og freaky græskarmænd. 

6. Få styr på dit efterårslook

Trænger din garderobe til et lille eftersyn, nu hvor vejret ikke længere er til denimjakker og bare ben? Ryd op i dit tøj, og find ud af, om du mangler noget, der kan holde dig varm i den kolde tid. Har du brug for inspiration til et vinterjakkekøb? Så skal du have fat i Vi Unge, hvor vi viser de allerfineste frakker og jakker.

7. Lav om på dit værelse

Du behøver ikke nødvendigvis at give dit værelse den helt store makeover – selv små ændringer kan give et helt nyt look. Ryd op i dine bunker, hæng nye plakater på væggene og lav en fin udstilling af dine neglelakker. 

Læs også: Find en frisure til efteråret

8. Kom ud i naturen

En lang gåtur i skoven giver dig ro i hovedet og et smil på læben. Prøv at droppe musikken i ørene og sæt mobilen på lydløs, så du kan koncentrere dig om at se, høre og dufte, hvad der sker omkring dig. Og når du kommer hjem, er det tid til varm kakao!  

9.Spa derhjemme

Efterårsferien er det perfekte tidspunkt at forkæle dig selv med et fodbad, en ansigtsmaske eller et langt skumbad. Gå all in på spa-stemningen ved at hoppe i en badekåbe, sætte noget stille musik på og lav en sund smoothie. 

I galleriet får du endnu flere idéer til at få det bedste efterår ever:

Få det perfekte efterår