Skønhed

Find en frisure til efteråret

Af Redaktionen 2. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvilke frisurer bliver moderne i efteråret 2016? Se efterårets hotteste frisurer i galleriet herunder!

Håret skal helst se så naturligt ud som muligt og have masser af tekstur.

Læs også: Få lækkert sensommer-hår

Derudover skal kendte frisurer som en knold og en hestehale sidde nederst i nakken her i efteråret i stedet for på toppen af hovedet. Læs mere om 2016's hårtendenser i galleriet herunder!

Frisurertilefteråret2013

En af efteråret hotteste hårtrends! Del håret i den ene side, så du bruger din sideskilning til at lave en slags falsk pandehår hen over panden for at få looket.
Få masser af fylde i dit hår ved at toupere det eller ved at lave små krøller – de må gerne være krusede og lidt filtrede – jo større hår, jo bedre!
En knold på toppen af hovedet har længe været et hit, men nu skal knolden ned i bunden af nakken. Du kan både lave den pæn og glat eller rå og rodet – begge dele holder!
Vandkæmmet hår er superhot på catwalken – og til fest! Det er kun den øverste del af håret, som skal redes tilbage med vand og hårspray – resten af håret skal stadig se tørt ud.
Det naturlige look hitter – og der må gerne være tilfældige bølger i håret. Prøv at lave dem med et glattejernet eller med lidt saltvandsspray.
Jeps, fletninger holder STADIG! Gå efter de små, diskrete fletninger, eller gør fletningen til en detalje af en større frisure – for eksempel en knold.
Lige som knolden skal hestehalen sidde nederst i nakken. Du kan både lave den glat, rodet eller med masser af fylde.
Punk-frisurerne på catwalken er lidt voldsomme, men du kan sagtens lade dig inspirere til din egen version af en hanekam eller en alternativ hårfarve.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.