kærlighed

Tips til efterårshygge med din flirt

Af Clara Rørsig 21. september 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er masser af vildt romantiske ting, du kan lave med din flirt, når det er efterår. Se selv her!

Efteråret er over os, og det grå og triste vejr er perfekt til hygge med din flirt. Her får du de bedste og mest romantiske tips til, hvad I kan lave sammen. 

Læs også: Sådan kommer du gennem den mørke tid

Klik dig gennem galleriet for tips til efterårshygge med din flirt!

Tipstilefterårshyggemeddinflirt

Kage og varm kakao

Det er superhyggeligt at bage en megalækker kage med din kæreste, og I kan sikkert finde masser af gode opskrifter på nettet - for eksempel lige her. Samtidig kan I jo også lave en dejlig kop varm kakao – måske med flødeskum eller skumfiduser. Så bliver det ikke mere efterårs-hyggeligt! 

Massage

Det er vildt romantisk at tænde en masse levende lys og så give hinanden massage. I kan eventuelt bruge nogle lækre massageolier, der dufter superskønt. 

En tur i svømmehalen

Efteråret er perfekt til en tur i svømmehallen med din flirt. Dér kan I svømme rundt og flette fingre og kysse under vandet. Vildt romantisk!

Gå en tur

Selv om det regner udenfor, så kan det faktisk være vildt romantisk at gå en tur. Der er jo heller ikke noget bedre end at gå hånd i hånd med sin kæreste, for du vil jo sikkert megagerne vise din dejlige kæreste frem for alle. Hvis I timer gåturen rigtigt, kan I jo samtidig se solnedgangen. 

Lav en romantisk middag

Overrask din flirt med en romantisk middag hjemme hos dig. Dæk fint op med en flot dug og stearinlys på bordet. Levende lys er bare noget af det mest romantiske! I forhold til maden bør du helt sikkert lave din kærestes livret. Det gør slet ikke noget, hvis du måske ikke er så god til at lave mad – bare det, at du har forsøgt, vil blive værdsat. Under middagen kan I virkelig nyde hinandens selskab og kigge hinanden dybt i øjnene. Mere romantisk bliver det ikke! 

Se en film

Efteråret er den helt perfekte årstid til en tur i biffen. Se en romantisk film med din flirt, mens I fletter fingre i mørket i biografen. Alternativt kan I se en film derhjemme og hygge med masser af slik og popcorn. Og voila - så har I jo nærmest en hjemmebiograf. Så er I endda også helt alene og kan kysse, uden at der er nogen, der ser jer. 

MegetMere