Drømmer du også nogle gange om, at der fandtes nemme løsninger på nogle af de små hverdagsproblemer, som er vildt irriterende? For eksempel krøllede skjortekraver og billige smykker, der laver grønne mærker på din hud?

Det gør der heldigvis! Vi har nemlig fundet tre lifehacks, som helt sikkert kan være med til at redde dit look.

Lifehack #1

Dine nye sko er sygt pæne, men din lilletå bliver altså lidt klemt i dem. Tag to fryseposer, fyld dem med vand og bind en knude på dem. Put dem ned i skoene, og sæt dem i fryseren, indtil vandet i poserne er frosset til is. Når vand fryser, udvider det sig nemlig, og derfor vil din sko også udvide sig!

Læs også: 10 seje tricks, der redder din tøjkrise

Lifehack #2

Kører du et preppy look med skjorte under en sweatshirt eller strik, kan du bruge dit glattejern til at glatte kraven og stoffet ved håndledet for enden af ærmerne, for det er alligevel kun det, man kan se, og så tager det ikke lige så lang tid, som hvis du skal finde strygejern og strygebræt frem for at stryge hele skjorten.

Lifehack #3

Kender du problemet med, at man får grønne fingre af de billige, men meget pæne ringe? Prøv at putte klar neglelak på indersiden af ringen, inden du bruger den. Så smitter farven ikke af, og du slipper for at få grønne ringe på fingrene.

Læs også: 5 seje tips og tricks til Snapchat

Herunder får du stjernernes bedste skønhedstips, så du kan komme til at se lige så supersmuk og velplejet ud, som de altid gør! 

Stjernernes skønne beautytips