mode

3 lifehacks der redder dit look

Af Louise Haack 27. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay! Lifehacks er geniale, for man bliver så glad, når man finder ud af, at de vildt pæne sko, der klemmer lidt, faktisk kan komme til at passe perfekt. Læs hvordan lige her!

Drømmer du også nogle gange om, at der fandtes nemme løsninger på nogle af de små hverdagsproblemer, som er vildt irriterende? For eksempel krøllede skjortekraver og billige smykker, der laver grønne mærker på din hud?

Det gør der heldigvis! Vi har nemlig fundet tre lifehacks, som helt sikkert kan være med til at redde dit look.

Lifehack #1

Dine nye sko er sygt pæne, men din lilletå bliver altså lidt klemt i dem. Tag to fryseposer, fyld dem med vand og bind en knude på dem. Put dem ned i skoene, og sæt dem i fryseren, indtil vandet i poserne er frosset til is. Når vand fryser, udvider det sig nemlig, og derfor vil din sko også udvide sig!

Læs også: 10 seje tricks, der redder din tøjkrise

Lifehack #2

Kører du et preppy look med skjorte under en sweatshirt eller strik, kan du bruge dit glattejern til at glatte kraven og stoffet ved håndledet for enden af ærmerne, for det er alligevel kun det, man kan se, og så tager det ikke lige så lang tid, som hvis du skal finde strygejern og strygebræt frem for at stryge hele skjorten.

Lifehack #3

Kender du problemet med, at man får grønne fingre af de billige, men meget pæne ringe? Prøv at putte klar neglelak på indersiden af ringen, inden du bruger den. Så smitter farven ikke af, og du slipper for at få grønne ringe på fingrene.

Læs også: 5 seje tips og tricks til Snapchat

Herunder får du stjernernes bedste skønhedstips, så du kan komme til at se lige så supersmuk og velplejet ud, som de altid gør! 

Stjernernesskønnebeautytips

- Jeg vasker altid mit ansigt, før jeg går i seng, og så bruger jeg en øjencreme.

- Solpudder er altid et hit!

Jeg lærte af min bedstemor, at mindre er mere – man skal aldrig have for meget makeup på, for så ser man overmalet ud.

- Min mor lærte mig et virkelig godt skønhedstip. Hun puttede olie eller mayonnaise i sine hårspidser, før hun gik i bad, så shampooen ikke udtørrede dem.

- Jeg har altid skeer liggende i fryseren til de morgener, hvor jeg ikke har fået søvn nok. Jeg putter dem på øjnene, og så fjerner de poser under øjnene.

- Jeg plejede at vaske mit hår hver dag, men for et par år siden lagde jeg mærke til, at det gjorde mit hår tørt og skrøbeligt, så nu vasker jeg det kun hver anden dag.

- Put lidt highlighter lige under dit øjenbryn, på kindbenene og, tro det eller ej, lige over læben.

- Krøl dine øjenvipper med en ske, hvis du ikke har en øjenvippebukker.

- Mine tre bedste tips er: Fugt, søvn og gør noget ud af dine øjenbryn. Det er de tre ting, jeg prøver at fokusere på i mit liv.

- Få bugt med hævede øjne ved at skære et par køleskabskolde kartofler i skiver. Lad skiverne trække i vand i et øjeblik, og læg dem på øjenlågene i 15 minutter. Det virker hver gang!

- Hvis du rammer ved siden af med din mascara, så dyp en vatpind i foundation, og brug den til at fjerne og skjule fejlen på samme tid.

- Hemmeligheden, bag min rene hud, er, at jeg renser, toner og fugter den hver dag.

MegetMere