Det sker

Snapchat: Tips og tricks

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke alle, der kender de her smarte Snapchat-tricks. Gør du? Se dem her!

Troede du, du vidste alt om Snapchat? Vi har samlet nogle af de sejeste tips og tricks, som (måske) kan overraske dig en smule.

Læs også: Snapchat-vennelisten er tilbage i ny emoji-udgave

Der er nemlig flere muligheder i den gule app, end man lige tror. Se selv herunder!

Snapchat:Tipsogtricks

Er du træt af, at der ikke kan stå så meget tekst i et snap? Gå ind i noter, tryk ”enter” en masse gange, kopier de tomme felter, og sæt dem ind i tekstfeltet på dit billede. Så kan du skrive laaaange sætninger!
Du kan se, hvor mange snaps du har sendt og modtaget på din egen profil – det er nemlig det, din Snapchat Score afslører.
Hvis du chatter med en person på Snapchat, og I begge holder den gule knap nede på samme tid, starter der en live video-chat i samtalen.
Vil du se et snap igen? Gå ind under ”indstillinger” og ”administrér yderligere tjenester”. Her kan du slå ”Afspil igen” til, hvilket giver dig mulighed for at gense ét snap om dagen – men kun det seneste, du har åbnet.
Savner du flere farver end dem, du kan se i baren i højre hjørne? Hold fingeren nede på farverne og kør den rundt på skærmen – så får du flere muligheder, heriblandt sort og hvid.
Har du taget et billede, der ville få prikken over i’et ved at få et filter på? Swipe til højre eller venstre, og vælg frit!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste