mode

10 seje tricks, der redder din tøjkrise

Af Luise Gregersen 1. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Prøv de her geniale mode-tricks, der redder din garderobe-krise!

Pletter på kjolen, strømper der løber eller krøllede skjorter? Vi har de seje og nemme tricks, der redder selv de mest kritiske tøjkriser.
Har du selv et vildt genialt mode-trick?

Læs også: Test: Hvilken tøjstil passer til dig?

#1
Spray dine tynde strømpebukser med hårspray, før du tager dem på. Det forhindrer, at de løber.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

#2
Har din kat fældet overalt på din sorte kjole? Har du ikke lige en fnugrulle liggende? Træk en nylonstrømpe over din hårbørste, og "børst" hårene væk.

#3
Har du fået hvide deodorantmærker på din sorte T-shirt? Brug en fugtig babyklud til at fjerne mærkerne.

#4
Har du ikke tid til at stryge din skjortekrave? Brug et glattejern til at fjerne de værste folder.

#5
Sidder din lynlås fast? Fiks den med lidt olie på en vatpind.

Læs også: Test: Hvilken frisure skal du have?

#6
Har din smukke lædertaske fået revner? Red den med lidt fugtighedscreme på en vatpind. Det lyder lidt klamt, men det er samme princip som at putte creme på tør hud.

#7
Har du en stor, vamset sweater, der er blevet fnulret? Brug en tættekam til at fjerne det!

#8
Det er faktisk bedst slet ikke at vaske sine jeans. Hvis du synes, at de bliver lidt ulækre, så smid dem i fryseren natten over. Det fjerner lugt, men holder formen.

#9
Har din hvide top fået irriterende gule mærker under armene? Sprøjt lidt citronsaft på mærkerne, før du vasker den, så skulle de meget gerne forsvinde.

#10
Er du fan af læderleggings, men synes du, at de har en tendens til at udvide sig lige rigeligt? Giv dem en kort tur i tørretumbleren ved lav varme og med vrangen udad, så får de formen tilbage!

Se her, hvad dine jeans kan sige om din personlighed ...

Detsigerdinejeansomdig

De fleste piger ejer et par klassiske skinny-jeans. Buksen sidder stramt og godt, og du signalerer, at du har det godt med at vise dig selv frem, som du er, og det er dejligt. Med de skinny – højtaljede som lavtaljede – jeans er du klassisk og praktisk uden at skabe alt for meget opmærksomhed. Find dem her.
Foto: Affiliate
Hvis du foretrækker at hoppe i et par boyfriend-jeans, kan det være et tegn på, at du har det bedst med at skille dig lidt ud. Du elsker, at der ikke er alt for meget fokus på din krop, men mere på din cool stil. Find dem her.
Foto: Affiliate
Hvis du er hoppet med på ripped-jeans-bølgen, udstråler du, at du er glad for at eksperimentere og prøve noget nyt af. Du kan lide det lidt rockede ”bad-girl-look” og føler måske, at det er befriende fremfor altid at se fin og pæn ud. Find dem her.
Foto: Affiliate
Føler du dig enormt cool, når du hopper i dine jeans, som har masser af wide hele vejen ned, så er det sikkert fordi, du elsker at afprøve de nyeste modetendenser. Du har en fest med at style forskellige slags items, som ikke alle tør hoppe med på. Selv om folk ikke altid forstår din stil, misunder de nok nogle gange dit mod. Find dem her.
Foto: Affiliate
Hvis du har det supergodt i et par mor-jeans, er det fordi, du både har det godt med dine former og din krop og elsker ikke altid at ligne alle de andre. Med mor -jeans kan du nemlig både være lidt fræk, men også megacool på samme tid. Find dem her.
Foto: Affiliate

MestLæste