Det sker

10 ting vi glæder os til ved sommeren

Af Oliver Kokholm Ungermann 30. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, nu er sommeren lige ved at være her, og vi glæder os bare SÅ meget. Og specielt til de her ti ting!

Der er ikke noget, der kan gøre os i lige så højt humør som sommer. Der sker så mange spændende ting, og så er der også vildt meget at glæde sig til. Se selv herunder!

Læs også: Badedragt 2014. Find den perfekte badedragt

Ferie

Jaaaaa, sommer er lig med ferie, og det må nok være det bedste ved det hele. Hvor ville det dog være surt, hvis vi var tvunget til at sidde indenfor i det gode vejr og stirre ind i en tavle. Heldigvis bestemmer vi helt selv, når vi har fri, og det skal vi huske at nyde!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dejlige dates

Sommeren er bare årstiden, hvor forelskelse opleves langt kraftigere end andre tider på året. Når solen skinner, og det er varmt, er der kærlighed i luften, og det giver nogle supergode dates. Der er mulighed for hyggelige gåture, picnics, en tur i et sommerland og romantisk badning på stranden om aftenen. Det bliver så lækkert!

Sommer-tøj

Væk med jakkerne og frem med sandalerne. Nu skal neglelakken på tæerne vises frem, og sommerkjolerne tages i brug! Sommer-tøjet er virkelig bare noget af det bedste ved sommeren!

Læs også: Bikini-guide 2014

Vand

Det er ikke altid varmt nok til at gå i havet i Danmark, men hvis vi får en god sommer, er det bestemt noget, vi glæder os til! En tur på stranden med veninderne eller et oppustet pool-bassin i haven er et must på din sommer to-do-liste!

Sommer-bio

Du skal huske at få lavet en masse sjove og spændende ting om sommeren, og du kan da hive ham den søde eller et par veninder med til en udendørs biograf. Det er så hyggeligt at sidde under den åbne himmel og se film.

Forlystelsesparker

Yes, nu åbner alle sommerlandende og forlystelsesparkerne - og det er altså lidt sjovere at sidde i en rutschebane med solbriller på end at sidde der med hue på!

Læs også: Superseje sommersko

Fester

Nu behøver du ikke længere holde tøseaften på værelset eller plage mor og far om at holde en fest i stuen. Om sommeren er der megaseje strand- og havefester, og der er rig mulighed for, at I kan holde tøsehygge ude i det gode vejr. I tager bare et par tæpper med ud, I kan ligge jer på!

Rejser

Sommeren er den perfekte tid til at rejse, og der findes så mange gode steder at tage hen. Der er altid noget at glæde sig til, hvis man skal på en nice sommerferie!

Is

OMG, hvor vi glæder os til at spise is hele sommeren! Der kommer altid en masse nye varianter fra de forskellige mærker, og vi skal da klart smage alle sammen.

Læs også: 8 neglelakker til sommer

Afslapning

Det er så lækkert at bruge tid sammen med sin familie og venner, men man skal også huske at tage tid til sig selv og få slappet af. Det kan for eksempel være ude i solen med et Vi Unge-blad og en lækker juice eller smoothie.

Hvad glæder du dig mest til ved sommeren?

snapchat, vi unge

MestLæste