mode

Bikini-guide 2014

Af Luise Gregersen 23. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du træt af dit gamle og slidte badetøj? Så har vi samlet en smart guide til de smukkeste bikinier til alle kropstyper lige her!

Det er så nice, at bikini-sæsonen er lige om hjørnet! Men har du egentlig styr på badetøjet? Hvis ikke, så kan du finde lige den, der passer til din krop her!

Test dig selv: Hvilken bikini-trend skal du prøve?

Som med alt andet tøj er der nemlig nogle bikinier, der passer bedre til nogle kropstyper end andre. Men bare rolig, uanset om du er spinkelt bygget, eller om du har masser af former, har vi fundet en bikini, der passer til dig.

Bikini-guide2014

Hvis du har små bryster og smalle hofter, så kan du sagtens bære masser af farver, mønstre og andre seje detaljer. Gå især efter bandeau-toppe og trekantsbikinier med i øjnefaldende mønstre. Den her flotte bandeau-top med flæser vil være helt perfekt til den spinkle kropstype. Klik videre i galleriet for at se flere bikinier, der passer til din krop. Bandeau-top med fræser fra H&M til 99 kroner. Trusser fra H&M til 80 kroner.
Bandeau-top med zebramønster fra Monki til 120 kroner. Trusser fra Monki til 80 kroner.
Blå og hvid trekantsbikini fra H&M til 80 kroner. Trusser fra H&M til 80 kroner.
Koralfarvet frynsebikini fra Topshop til 295 kroner. Køb den her.
Hvis du har flotte former, store bryster og fyldige hofter, så led efter bikinier, der fremhæver din smukke figur. Undgå små og vilde mønstre, der har en forstørrende effekt på bryster og bagdel. Vælg i stedet prikker eller lodrette striber på dit badetøj. Gå efter en god bh, der giver masser af støtte til din barm, og et par flotte trusser, der understreger dine flotte kurver. Den her pink bikini er megasød, og så passer den perfekt til kurvede kropstyper! Toppen er foret og med bøjle, så den giver god støtte til barmen, mens trussernes snit giver bagdelen en flot form! Klik videre i galleriet for at se flere bikinier, der passer til din krop. Pink bikinitop med bøjle fra Asos til 159 kroner. Trusser fra Asos til 119 kroner. Begge dele kan købes her.
Grøn bikinitop fra H&M til 129 kroner. Grønne hipsters fra H&M til 80 kroner.
Prikket bikini fra Esprit til 94 kroner. Køb den her.
Rød retro-bikini fra Topshop til 230 kroner. Køb den her.
Du kan sagtens få dine korte ben til at se længere ud med de rigtige bikinitrusser. Hold dig for alt i verden fra hipsters og shorts, der gør dine ben endnu kortere. Gå i stedet efter trusser, der er smalle foran, og som viser så meget af dine lår som muligt. Det får dine ben til at se meget længere ud! Tanga fra H&M til 80 kroner.
Paisley-trusser fra Mango til 166 kroner. Køb den her.
Lilla trusser fra Topshop til 83 kroner. Køb dem her.
Bikinitrusser fra New Look til 83 kroner. Køb dem her.
Hvis du har æbleform, altså hvis du er bredest på maven og om hofterne, og derfor ikke er vild med ideen om at flashe maveskind, så er badedragten et sikkert hit! Badedragt med tigertryk fra H&M til 199 kroner.
Badedragt med palmeprint fra New Look til 230 kroner. Køb den her.
Badedragt med prikker fra Monki til 200 kroner. Køb den her.
Sort badedragt fra Topshop til 295 kroner. Køb den her.
At være pæreformet betyder, at du er bredest om hofterne og smallere omkring skuldre og bryst. Hvis du er pæreformet, skal du gå efter bikinier og badedragter, der udligner dine proportioner. Hvis du vælger en bikini, kan du tit komme ud for, at trusserne passer, mens toppen er for stor, så derfor kan det være en god idé at mikse og matche din bikini, så den passer perfekt til dig! Asymmetrisk badedragt fra H&M til 179 kroner.
Trekantsbikinitop fra H&M til 80 kroner. Køb den her.Mønstrede trusser fra New Look til 35 kroner. Køb dem her. http://www.newlook.com/shop/womens/swimwear/blue-and-green-paisley-print-bikini-bottoms-_268524149
Pink top fra Topshop til 138 kroner. Køb den her. Blomstrede trusser fra New Look til 45 kroner. Køb dem her.
Top med citrusmønster fra River Island til 145 kroner. Køb den her. Trusser med citrusmønster fra River Island til 110 kroner. Køb dem her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.