Skønhed

8 neglelakker til sommer

Af Line Sølvhøj Jensen 21. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Frisk dine negle op med en smuk neglelak her til sommer. Her er otte smukke neglelakker, som er perfekte denne sommer.

Sommertid er for alvor neglelak-tid, og det gælder både, når du skal på stranden, på shoppetur eller til sommerfest. Neglelak kan friske ethvert outfit op, og så siger farven på din neglelak faktisk også ret meget om dig.

Læs også: Få smukke negle.

Vi har fundet otte lækre farver neglelak, som vi elsker denne sommer. Hvilken farve neglelak er du mest til?

Læs også: Negle som stjernerne.

Lilla neglelak
Den lilla farve passer til det meste sommertøj, og den er både fin på fingrene og tæerne. Og hvis du er en ret fantastfuld person, så er det helt klart den lilla farve, du skal vælge. Lilla viser nemlig, at du er en kreativ person med en god fantasi. Køb neglelakken her!

Rød neglelak
Rød er kærlighedens farve, men den røde farve signalerer også, at du er modig og udadvendt men også lidt temperamentsfuld. Tag den på, hvis du tør! Køb neglelakken her!

Bling-bling neglelak
Smukke negle, der glimter i solen er superflot. Vælger du en neglelak i en bling-bling farve, så signalerer den, at du er en udadvendt pige, der elsker at have det sjovt. Køb neglelakken her!

Orange neglelak
Orange neglelak er især flot om sommeren, fordi den orange farve er smuk til en fin sommerkulør. Den orange farve signalerer, at du ikke er bange for at vise dig frem, så brug den, når du er klar til at flashe dine smukke sommerben og tæer. Køb neglelakken her!

Grøn neglelak
Den pistacie-farvede eller mint-grønne neglelak er virkelig smuk om sommeren, og den passer til det meste sommertøj. Samtidig viser den grønne farve, at du tror på dig selv, går efter dine drømme og er en positiv person. Køb neglelakken her!

Blå neglelak
Er du til blå eller turkis neglelak, så vil du elske denne her til sommer. Foruden at den får dine tanker hen på havet eller en skøn swimmingpool, så signalerer den klogskab og at du er en person, der tør at skille sig ud og gør, hvad du har lyst til. Køb neglelakken her!

Pink neglelak
Alle piger skal have en pink neglelak, for den symboliserer kærlighed og tøseri, og så er den smuk til den fine brune kulør, du får om sommeren. Køb neglelakken her!

Gul neglelak
Den gul-grønne neglelak hitter, og den neon-agtige farve giver dig hurtigt masser af opmærksomhed og pifter dit outfit op. Vidste du i øvrigt, at gul viser, at der hele tiden sker noget, der hvor du er? Køb neglelakken her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste