Mit liv

10 ting vi glæder os til ved foråret

Af Oliver Kokholm Ungermann 17. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay, foråret nærmer sig langsomt - det er lysere om morgenen, og solen kigger forbi langt oftere. Læs her, hvad vi glæder os mest til ved foråret.

Uh, hvor kan vi bare ikke vente, til det bliver forår! Vi har allerede fået mange flotte dage med blå himmel og solskin, og nu mangler vi bare, at temperaturen skifter, og blomsterne springer ud. Vi har valgt ti ting ud, vi glæder os mest til ved foråret - så kan vi altid huske os selv på det, hvis der pludselig skulle falde sne igen. Men det gør der forhåbentlig ikke!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hygge i frikvartererne

Øv, hvor kan det bare være kedeligt at være i skole, når det er vinter. Det er mørkt udenfor, og så er det bare altid for koldt til at gå ud i frikvartererne. Men når det er forår, er det bare så hyggeligt at spise sammen med veninder ude i solen. Yay!

Læs også: Sjov i frikvartererne

På med sommerjakken

Åh, hvor bliver det skønt, når vi kan sætte vinterjakken helt ind bagerst i skabet og tage sommerjakken frem. Og hvis du ikke kan passe den fra sidste år, er det jo en perfekt anledning til at tage en lille shoppetur, hvor du bliver mega sommerklar.

Udendørs motion

Er du træt af, at du ikke lige kan løbe dig en tur udenfor, uden at pakke dig totalt ind i hue, vanter og halstørklæder? Det er vi! Når foråret kommer, er det bare så lækkert at hoppe i løbetøjet og lave noget motion i solskinnet.

Læs også: Test: Hvilken motion skal du dyrke?

Forår er istid

Der er altid en god grund til at spise is, og forår er helt bestemt en af dem. Find et sted i solen sammen med familien eller veninderne og få en lækker is!

Naturen springer ud

Vi bliver så triste, når det bliver vinter, og træerne mister deres flotte farve og blade. Men når foråret kommer, springer det hele heldigvis ud igen, og så bliver det farverigt igen.

Ferien nærmer sig

Når temperaturen skifter, og solen begynder at skinne, bliver man i så godt humør, for så er det nemlig snart sommer. Og sommer betyder sommerferie!

Læs også: Test - kan du og din veninde tage på ferie sammen?

Fede koncerter

I år er der bare de fedeste koncerter henover foråret og sommeren! Justin Timerlake, Miley Cyrus og One Direction kigger alle forbi Danmark i løbet af de varme måneder, og det bliver bare så fedt!

Sjove dates

Årh, det kan være så svært at finde på noget at lave med ham den søde, når det er vinter. Men når det bliver forår, er det bare at gå ud af døren og nyde det gode vejr. I kan tage på picnic, skovtur, i zoo, gå en tur på stranden eller tage en tur ind til byen. Glem ikke solbriller!

Læs også: Første date: Hvad skal man snakke om?

En tur i parken

Når det bliver forår, kan man endelig sidde i en park på et tæppe uden at fryse. Det er superhyggeligt at gøre sammen med nogle gode veninder, lidt sodavand og noget lækkert slik!

Lækker shoppetur

Det kan være irriterende at shoppe om vinteren, fordi man hele tiden skifter mellem at have det koldt og varmt. Først er det iskoldt udenfor, og så går man ind i butikken, hvor de selvfølgelig har skruet helt op for varmen! Til foråret har vi slet ikke det problem, for der kan man bare gå rundt i noget let og lækkert tøj.

Hvad glæder I jer mest til ved foråret?

Læs mere om

MestLæste