Mit liv

Sjov i frikvarteret

Af Benedikte Brix 13. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad kan du lave af sjove ting i frikvarteret? Vi har nogle forslag…

Det er SÅ nice, når det endelig er frikvarter, men hvad skal du bruge tiden på? Vi har samlet nogle idéer, så du altid kan have det sjovt, når I har pause i skolen.

Læs også: Er du online i skolen?

Rundbold
Vi ved ikke helt hvorfor, men det er bare altid sjovt at spille rundbold. Find bat og bold i gymnastiksalen eller køb et sæt, I kan have i klassen, så I altid er klar til at tage en kamp.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kram, knus og klem
Lav et "gratis kram"-skilt og se, hvad der sker. Du kan også konkurrere med din veninde om, hvem af jer der kan få flest knus på fem minutter. Husk at tage tid.

Læs også: Skolestart: Gør din klasse mobbefri

Skriv i din manager
Vi Unge-manageren har en masse forskellige sider, du eller dine veninder kan udfylde. Har du fået fyldt alle dine vennesider? Og har du krydset af, hvad du skal nå i denne måned? Frem med manageren!

Hold en sangkonkurrence
Hvem kan mest af teksten fra "We Can't Stop"? Find ud af det!

Skolegårdslege
Der er masser af spil og lege, der passer perfekt til frikvarteret. I kan sjippe i bue, "hoppe over bold", spille "halli-hallå" og alle de andre, sjove spil. Du kan også prøve at spørge drengene, om du må være med til at spille fodbold. Hvem ved - måske er du herregod til det!

Læs også: Få gode karakterer fra start

Lav lektier
Okay, det er måske ikke hylemorsomt, men så behøver du da ikke gøre det, når du har fri.

Bytte-bytte købmand
Der er garanteret nogle i klassen, du deler interesser med - og når man har den samme hobby, er der altid noget at lave! Måske kan I bytte JB-plakater eller udveksle billeder fra 1D-koncerten? Det kan også være, du samler på brevpapir, klistermærker, servietter eller glansbilleder, som du kan bytte med de andre. Det er vildt hyggeligt, og så forbedrer det din samling.

MestLæste