Ja ja, drenge er stærke og modige og dygtige til sport, men der er altså også mange ting, hvor vi piger er totalt seje! Vi har samlet 10 bud på, hvad piger er meget bedre end drenge til!

Læs også: Derfor elsker vi drenge.

1. Piger er bedre til at virke uskyldige
"Neeejj, det er altså ikke mig, der har spist dit slik" - sagt med et stort smil og blinkende øjne!

2. Piger er bedre til at kramme
Piger giver en GIGA krammer, når de mødes med veninderne! Drenge er mere til en high five og et fist bump til gutterne.

3. Piger er bedre til at shoppe
Man ser sjældent en dreng med hænderne fulde af shoppeposer - det med at powershoppe har piger til gengæld helt styr på!

4. Piger er bedre til at bitche
Hmm, nok ikke noget, vi skal være stolte af - men piger er altså bedre til at bagtale og bitche! Der kunne vi måske lære noget af drengene…

Læs også: Derfor er piger og drenge forskellige.

5. Piger er bedre til at hygge på værelset
Masser af søde nipsting og fine stearinlys giver da en megahyggelig stemning på værelset. En dreng indretter hele sit værelse omkring sin Xbox!

6. Piger er bedre til at vise følelser
Hvis man er ked af det, så skal man da græde og vise det. Men drenge føler nogle gange, de skal spille lidt hårde over for vennerne og tør derfor ikke vise deres sande følelser.

7. Piger er bedre til at multitaske
En pige kan have 1000 projekter i gang uden at miste overblikket. En dreng kan have svært ved både at tale og binde sko på samme tid…

Læs også: Ting, dreng aldrig lærer at forstå.

8. Piger er bedre til at gå i høje hæle
Ja, ja, drenge har ikke så meget brug for at kunne gå i høje hæle - og det er heldigt for dem! For en dreng på høje hæle er altså et ret sjovt syn!

9. Piger er bedre til at være flittige
Hvem i din klasse har bedst styr på at lave lektier og aflevere stile til tiden: Drengene eller pigerne? Ja, vi tænkte det nok…

10. Piger er bedre til at klæde drenge på
Indrømmet! Nogle drenge er megagode til det med stil - men ser man ikke ret tit drenge, hvor man tænker: "Hvis du bare fik noget andet tøj på, ville du være SÅ meget pænere"… Bare sig til, drenge! Vi hjælper gerne!

Hvad synes du, piger er bedre til end drenge?

Her er 10 ting, som drenge elsker at få at vide:

10 ting drenge elsker at få at vide