Mit liv

10 ting, piger er bedre til end drenge

Af Julie Lund Mikkelsen 3. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er altså bare nogle ting, som piger er liiidt bedre til, end drenge er. Læs her hvilke og giv den ekstra gas med din girl-power!

Ja ja, drenge er stærke og modige og dygtige til sport, men der er altså også mange ting, hvor vi piger er totalt seje! Vi har samlet 10 bud på, hvad piger er meget bedre end drenge til!

Læs også: Derfor elsker vi drenge.

1. Piger er bedre til at virke uskyldige
"Neeejj, det er altså ikke mig, der har spist dit slik" - sagt med et stort smil og blinkende øjne!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Piger er bedre til at kramme
Piger giver en GIGA krammer, når de mødes med veninderne! Drenge er mere til en high five og et fist bump til gutterne.

3. Piger er bedre til at shoppe
Man ser sjældent en dreng med hænderne fulde af shoppeposer - det med at powershoppe har piger til gengæld helt styr på!

4. Piger er bedre til at bitche
Hmm, nok ikke noget, vi skal være stolte af - men piger er altså bedre til at bagtale og bitche! Der kunne vi måske lære noget af drengene…

Læs også: Derfor er piger og drenge forskellige.

5. Piger er bedre til at hygge på værelset
Masser af søde nipsting og fine stearinlys giver da en megahyggelig stemning på værelset. En dreng indretter hele sit værelse omkring sin Xbox!

6. Piger er bedre til at vise følelser
Hvis man er ked af det, så skal man da græde og vise det. Men drenge føler nogle gange, de skal spille lidt hårde over for vennerne og tør derfor ikke vise deres sande følelser.

7. Piger er bedre til at multitaske
En pige kan have 1000 projekter i gang uden at miste overblikket. En dreng kan have svært ved både at tale og binde sko på samme tid…

Læs også: Ting, dreng aldrig lærer at forstå.

8. Piger er bedre til at gå i høje hæle
Ja, ja, drenge har ikke så meget brug for at kunne gå i høje hæle - og det er heldigt for dem! For en dreng på høje hæle er altså et ret sjovt syn!

9. Piger er bedre til at være flittige
Hvem i din klasse har bedst styr på at lave lektier og aflevere stile til tiden: Drengene eller pigerne? Ja, vi tænkte det nok…

10. Piger er bedre til at klæde drenge på
Indrømmet! Nogle drenge er megagode til det med stil - men ser man ikke ret tit drenge, hvor man tænker: "Hvis du bare fik noget andet tøj på, ville du være SÅ meget pænere"… Bare sig til, drenge! Vi hjælper gerne!

Hvad synes du, piger er bedre til end drenge?

Her er 10 ting, som drenge elsker at få at vide:

10tingdrengeelskeratatvide

Måske går han ikke supermeget op i sin stil, eller måske gør han, men uanset hvad er det noget, der varmer. Når sådan noget kommer fra en pige, tager drenge det nemlig ekstrameget til sig.
Shutterstock
Hvem vil ikke høre, at man ser sporty og fit ud? Det er altid et godt kompliment, og især hvis han faktisk slet ikke dyrker noget sport – så kommer han virkelig ovenpå af det!
Shutterstock
Du var sikkert også ret nervøs, da du skulle møde hans forældre for første gang, og sådan har han helt sikkert også haft det. Derfor er det altid superfedt at få at vide, at man har gjort et godt indtryk.
Shutterstock
For nogle drenge er det vigtigt at fremstå lidt macho, og der kan du booste hans selvtillid ved at understrege, når du synes, han har gjort noget ret mandigt.
Shutterstock
Har du haft et par kærester før ham? Så kan du godt regne med, at han har tænkt over, hvor godt han kysser i forhold til dem. Så hvis du mener det, så sig endelig til ham, at han er den bedste. Det får ham til at føle sig på toppen!
Shutterstock
Han elsker at have piger som venner lige så meget, som du elsker drengevenner, så han vil elske at få det kompliment fra en pige.
Shutterstock
Måske er han lidt usikker på sig selv, når I snakker om piger? Hvis du siger til ham, at han har kærestepotentiale, bliver han helt sikkert superglad og får mere tro på sig selv.
Shutterstock
Hvis de har sagt det, så sig det da til ham. Måske bliver han liiidt for selvsikker og smart at høre på, men det er altså en kommentar, der varmer.
Shutterstock
Drenge har det godt, når de føler sig stærke, så hvis du siger til ham, at du altid føler dig tryg i nærheden ham, skal han nok få et stort smil på læben. Det ville han nemlig have det rigtig godt med at få at vide!
Shutterstock
Det er specielt rart at få at vide, hvis du går i klasse med ham! Så ved han nemlig, at du har lagt mærke til det i timerne, og det betyder lidt ekstra, når det kommer ud af det blå – og så endda fra en pige.
Shutterstock

MestLæste