Det sker

10 ting du skal nå i vinterferien

Af Isabella Beck Jørgensen 13. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vinterferien er lige startet, og det er nu, du har alle muligheder for at en masse ting i din ferie. Se med her, hvor vi har samlet ti ting, du skal nå i vinterferien.

Oprydning
Åhhh, vi bliver næsten allerede trætte i armene bare ved at sige ordet "oprydning" inde i hovedet. Men sagen er, at det altså er meget sjovere at være på sit værelse, når der er orden og styr på tingene, og sengen er redt. Du får automatisk også et større overskud af at være derinde, når du ikke skal bekymre dig om, hvor du lagde din oplader til din computer og så videre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Filmmaraton
Skolen kan tage hårdt på en; lektier, undervisning, vennerne, frikvarterene - alting smeltet sammen tager hårdt på energien i dagligdagen. Så hvorfor ikke tage en dag, hvor du gemmer dig langt væk under dynen og måske inviterer dine "Gossip Girls" en tur med. Det er sundt for kroppen med ro og få fokuseret på noget andet end dit eget liv. Så et smut forbi Upper East Side er måske ikke helt dårligt.

Læs også: De ti mest romantiske film.

Skønhed
Kig dig selv i spejlet - er du tilfreds? Det er et svært spørgsmål, og det er utrolig sjældent, at vi piger passerer spejlet og tænker: "Hallo, det var godt nok ikke dårligt". Men du kan gøre små ting ved dig selv, som kan gøre dig meget "skønnere". Fix dine negle i en lækker farve og plej dem ordentligt, tjek dine øjenbryn - er de ens? Pas på dine føder, som du "træder" på hele dagen - og giv dit går en ordentlig hårkur, så det kan "shine" op en mørk aften.

Cafétur
Inviter en af dine rigtig gode veninder en tur på café. Det vil hun sætte større pris på, end du tror. Snak, hyg, slap af og fortæl alt, hvad der er sket siden sidst. Det er superhyggeligt for jer begge to, og nogle gange kan det være yderst afslappende og afstressende bare at grine med en sød veninde, mens man varmer sig på en chai-latte.

Sportsdag
Bind skoene, sæt håret op i en stram hestehale og inviter Nik og Jay en tur med ud på en lang løbetur i naturen. Mærk din puls galopere lidt, og sveden stikke på panden. Der er ingen, der har sagt, at du behøver at løbe langt - men følelsen efter en god løbetur er altså det hele værd efterfølgende.

Læs også: Dyrk nem motion om vinteren.

Fest
Skriv rundt til dine venner og hør, om der er nogle i omgangskredsen, der kender en god fest. Der findes ikke noget mere livsbekræftende som teenager end at slå sig løs engang imellem. Musik, lækkert tøj, ordentlig makeup og en masse gode venner samlet er altså nok den bedste cocktail. Husk, til fester er det endnu nemmere at komme i kontakt med de søde fyre! Så smil, vær glad og kast en ekstra gang med håret ude på dansegulvet.

Læs også: Få den vildeste fest.

Lektier
Nu gider du måske ikke læse artikel mere, fordi det dumme ord måske allerede har givet dig dårlig samvittighed? Men ferien er på den anden side en kanongod undskyldning for at indhente alle de sider i historiebogen, hvor du spillede Tetris eller kiggede efter ham den flotte på facebook. Lav en mappe og tag nogle gode notater, så du har en masse gode gulkorn at imponerer læreren med igen efter ferien. På den måde udviser du orden, kloghed og interesse over for læreren - og psst, der er snart karaktergivning!

Smil
Gør det til en vane at smile. Vær glad og imødekommende over for mennesker, du møder på din vej. Smil smitter virkelig - og de er super skønne at få tilbage. Folk oplever dig helt sikkert også som et smukkere menneske, hvis du smiler og har et glimt i øjet. Det giver en god fornemmelse i kroppen.

Facebook
Ryd lidt op i dit "offentlige liv". Tænk over, hvad du har liggende af oplysninger og billeder på din profil, som folk har fri adgang til at se med på. Skriv til en gammel ven og hør, hvordan det går - den slags beskeder er altid sjove at skrive og modtage.

Læs også: Pinligt billede på facebook.

Viunge.dk
Tjek hele hjemmesiden godt igennem. Det er nærmest en bibel for os teenagere. Her står nemlig så mange gode, sjove, nyttige, vigtige og spændende ting, som man kan lære rigtig meget af. Tag et test og find ud af, om ham den søde nu egentlig er vild med dig? Lær din krop bedre at kende og find ud af, hvad drengene syntes om dit' og dat' på drengepanelet.

MestLæste