mode

10 ting du altid burde have med i tasken

Af Redaktionen 3. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kommer aldrig til at mangle noget, hvis du husker at putte de her ting i din taske.

Artiklen er skrevet af Laura Grooss.

Her er 10 musthaves til tasken! De kan helt klart redde din dag og er praktiske i visse situationer. Kig nedenunder for at se, hvad vi anbefaler.

1. En hårbørste – nogle gange er vinden altså liiige lidt voldsom og kan let gøre håret uglet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. En lipgloss. Hvem ved, hvornår man møder ham den søde?

Læs også: Tips til lækker mad efter skole

3. Et par høretelefoner. Det kan være meget dejligt med lidt musik i ørerne, hvis man venter på bussen eller skal lave enmandsarbejde i skolen.

4. En kuglepen. Man kan altid få brug for noget at skrive med.

5. En paraply. Man ved aldrig, hvordan vejret ender ud her i Danmark…

6. En pakke tyggegummi – hvem har lyst til at gå rundt med dårlig ånde?

Læs også: 10 ting der gør det sjovere at gå i skole

7. En muslibar. Det er godt altid at have noget mad med, så man ikke går sukkerkold. Det kan også give lidt ekstra energi, hvis man har været i skole i mange timer.

8. Dit rejsekort eller buskort – der er altså ikke noget værre end at komme ind i bussen og så opdage, du har glemt det derhjemme

9. Solbriller – måske bryder solen lige pludselig frem, og så gælder det bare om at nyde den!

10. En vandflaske – man skal huske at drikke masser af vand i løbet af dagen, så man ikke får det dårligt.

Herunder kan du se, hvad du skal huske til træning!

Musthavestildintræning

Er du vild med afslappende og rolig yoga? Så skal du klæde dig i blødt og vamset stof fra top til tå. Investér i en god og skridsikker yogamåtte, så du kan stå fast under dine solhilsener! Langærmet yogatop fra H&M til 179 kroner. Røde yogabukser fra Mango til 299 kroner. Køb dem her. Pink yogamåtte fra Casall til 349 kroner. Sweatshirt fra Gina Tricot til 299 kroner. Køb den her.
Vil du være idrætstimernes absolutte fashionista? Nice neon og korte shorts er det hotteste sportslook netop nu! Shorts fra Nike til 299 kroner. Vandflaske fra H&M til 50 kroner. Træningsbh fra Nike til 219 kroner. Sko fra Reebok til 454 kroner. Træningstop fra H&M til 99 kroner. Køb den her.
Er du vild med at løbe i naturen? Så skal du klæde dig på til det kølige efterårsvejr og investere i de helt rigtige løbesko! Få eventuelt foretaget en løbetest hos din lokale sportsbutik. Sports-bh fra Gina Tricot til 199 kroner. Køb den her. Løbetrøje fra H&M til 199 kroner. Køb den her. Løbetights fra Adidas til 349 kroner. Løbesko fra Nike til 770 kroner. Køb dem her.
Går du til svømning med skolen eller i din fritid? Få fat i en lækker og sporty badedragt og pas godt på dit hår med både svømmehætte og anti-klor shampoo. Husk også en vamset badekåbe, som du kan pakke dig ind i efter badet. Badedragt fra H&M til 179 kroner. Køb den her. Svømmehætte fra SOC til 49 kroner. Køb den her. Anti-klor shampoo fra Matas til 45 kroner. Køb den her. Badekåbe til 249 kroner.

Læs mere om

MestLæste